- Poruka
- 50.267
Ovo može da povredi nekoga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima, na najlon plažu. A ima i najlon pijaca.Kako si ti?
Jel imaš gde?
Stoka ostaje stokaDva muškarca nasrnula na novinarku Foneta dok je snimala kako lete šatori ispred Skupštine
Novinarku FoNeta danas je ispred Skupštine Srbije, dok je snimala snažan vetar kako podiže šatore postavljene na saobraćajnici ispred zgrade parlamenta, osoba koja boravi u Pionirskom parku uhvatila za rame i tražila da obriše snimke.
„Obriši snimke da ja vidim, bolje ti je“, obratio joj se pretećim glasom, dok je novinarka FoNeta pokazivala novinarsku legitimaciju.
Tada mi je prišao drugi muškarac i pitao za koji medij radim, jer – kako je rekao – „želi da zna koja stoka ih je snimala“, opisla je incident novinarka FoNeta.
Kada je rekla da je to javna površina i da ima pravo da snima, oni su otišli.
Nekoliko policajaca nije reagovalo, već su uzimali izjave od prisutnih.
Novinarka je policajce, koji su u kućici obezbeđenja pri Skupštini Srbije, pitala zašto njihove kolege uzimaju izjave, a ne reaguju na napad, ali je od njih dobila odgovor da „ne znaju“ i da se „i oni čude“.
Prema nezvaničnim informacijama, osobe koje borave u Pionirskom parku su, navodno, prijavile da im neko ruši šatore.
https://nova.rs/vesti/hronika/dva-m...je-snimala-kako-lete-satori-ispred-skupstine/
Jok. Tender raspisan za kaveze.Sad će da zidaju kuće na tom mestu.
Sad će da zidaju kuće na tom mestu.
Kakve lisice? Voli pendrek!Uuuuh maco
Voliš lisice![]()
Cigla, blok, ful priča. Od tvojih para.Jok. Tender raspisan za kaveze.![]()
Od mojih para dobrovoljno dajem za lokot.Cigla, blok, ful priča. Od tvojih para.![]()
Cigla, blok, ful priča. Od tvojih para.![]()
Daće Doda u tvoje ime. Dobićeš zahvalnicu. Možda.Od mojih para dobrovoljno dajem za lokot.![]()
Burazere, ti si znači, na top lokaciji. Ja sam u Mirijevu, ali kao da je u centralnim delovima, jače duvalo, po snimcima, koje gledam.Meni je baš taj udar malopre oborio saksiju sa prozora jer sam na 100m od Ćacilenda.
Bio sam tužan zbog saksija i cveća sve dok nisam čuo ovu vest.
Ma nemoj!Daće Doda u tvoje ime. Dobićeš zahvalnicu. Možda.![]()
Sad ce da izgrade cvrste objecten.haha...
Širite narode ovu radosnu vest - I BOG JE PROTIV ĆACIJA !!!
...
Oni i jesu za čvrstih objekata i to podrumskih.Sad ce da izgrade cvrste objecten.haha
Za to bog to ucini da stave prst na celo
Mozda i tunele izgrade ko to zna sta se tamo zbivaOni i jesu za čvrstih objekata i to podrumskih.
Hajde. Sima poštar, a kur,io se da je policajac. Na sav glas viče ,,Ja sam mali poštar, ....je oštar,,! Jeste, na forumu!Sima će da ti uruči.![]()
Znači, sve se svodi na neko podzemlje!Mozda i tunele izgrade ko to zna sta se tamo zbiva
Које тужилаштво, Загоркино&Стефановићево? То је крими подружница звано "тужилаштво".Pretnje na koje tužilaštvo ne reaguje.