Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.880
Иншалах!Na veliku radost prisutnih, šatori su odistinski leteći.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иншалах!Na veliku radost prisutnih, šatori su odistinski leteći.
Auuu, ovo je hit !
Ali skroz.Cak sad verujem da je biblija napisana samo za obecani narod.Bozja rec se poklapa sa satanistima Zeksom i Vucicevicem...?
Mozda...ako si u sekti...
...
Vaistinu !Иншалах!
Posle abnormalno natčovečanskih napora precednika nam i njegog malog (Siniše) dočekasmo, što gore reče kolega Berekin, "inšalah" da nam Beograd na vodi postane, ako ne Dubai, ono barem, Abu Dabi....
I kroz Beograd na vodi Bog prosetao...
Znaci sva satanina gnezda je zaprasio
...
Ukapiraće kad ih život stigne, ne treba i mi da im guramo jalapenjo u oko.
Pojasni.Ukapiraće kad ih život stigne, ne treba i mi da im guramo jalapenjo u oko.
Ima , ima povratka. Kupac vratio robu kao neispravnu. Zakon o zaštiti potrošača mu to omogućuje..Tesko da je...Caciji su odavno dusu prodali djavolu...i tu povratka gotovo da nema...
Nazalost...
...
A šta da ti pojasni godinama baljezgaju gluposti i sada pred kraj su prolupali.Pojasni.
Misliš sad će ovo da ti prođe
Bozja rec se poklapa sa satanistima Zeksom i Vucicevicem...?
Mozda...ako si u sekti...
...
Nemo da si smešan, kod nas još duva vetar, eve, letu nekiUkapiraće kad ih život stigne, ne treba i mi da im guramo jalapenjo u oko.
Oduvao boza da bi vi upali kako ne.razumes
Da se zna da sam hristovŠta ovo PoliĆajci postali Tik Tokeri?![]()
...
Sad, ne vredi bona. Ima previše internet ratnika bez terapije.Pojasni.
Ko god dune banuj hahaKo želi, može da pogleda kako lete i kordoni u Užicu![]()
Ko želi, može da pogleda kako lete i kordoni u Užicu![]()
20:45
Večeras u Užicu nema policije na vidiku
Ono što je, u odnosu na jučerašnji dan primetno jeste da večeras u Užicu nema policije na vidiku. Sa trga hiljade ljudi krenuće obilaznim ulicama ka zgradama MUP-a i suda. Dalje lokacije još nisu poznate.
Juče ih je narod razbucao i razbacao pokraj puta. Prvi put da sam videla kako se razbija kordon, vrlo lako, njih 20, naroda hiljadu, samo duneš i odeGde sta?
Citam na Novoj da policije nema, pobegli od naroda:
...