Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.880
У ћациленд 2.0.Kako si ti?
Jel imaš gde?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У ћациленд 2.0.Kako si ti?
Jel imaš gde?
У праву си ако мислиш на вечне куће. Гробље било, гробље постало.Sad će da zidaju kuće na tom mestu.
Разбежале се животињке.Jok. Tender raspisan za kaveze.![]()
To je verovatno Hyatt ili Metropol u ovom slučajuУ ћациленд 2.0.![]()
Sad ce da izgrade cvrste objecten.haha
Za to bog to ucini da stave prst na celo
Pa videces sad nove objekte kakvi crni satoriNiko Boga nije pobedio!
Pa nece ni Pink SNSatanisti!
I to pazi...kako je Bog precizan...
Od ovolikog Beograda...Bog je samo oduvao Ćacilend !!!
Nikakve druge stete gotovo da nije ni bilo po Beogradu...
I posle toga je odmah sve stalo !!!
Znaci poruka ne da je jasna...nego bode oci
Najjaca i nepobediva sila Bozija !!!
...
Pa videces sad nove objekte kakvi crni satori
Kasarne haha
Vama poruku cim naculjiste usiMogu samo da sviraju u frulu....jer Bog je rekao svoje !!!
...
Vama poruku cim naculjiste usi
Ali dzaba nista ne raxumete
caci, uzalud sanjatel vi idete na smetliste istorije, imate i besplatnu voznju u kontejnerima
Blokaderi uz pomoc HAARP-a unistavaju Srbiju. Citajte vise o tome u sutrasnjem broju Informera.
Taman pred Vidovdan 2026.Uskoro i knjiga - Kako sam pobedio HAARP a on mene nije il ja to nisam primetio
I film po istinitom događaju. Naravno u režiji Mitrovića.Uskoro i knjiga - Kako sam pobedio HAARP a on mene nije il ja to nisam primetio
Taman pred Vidovdan 2026.
Gromovi i munje Ace Srbina potukli blokadere. Veseli se srpski rode.Nema se šta čekati, do Svetog Ilije... oluje, gromovi, vetrovi tuge, čije ste to sluge...
NeSamo se ti drzi Pink sataniste Žeksa...to ce te usreciti...
...
Ne
Samo se biblije drzim
Veze ovo moje sto.pisem.nema veze ni za zeksom.ni sa informerom a sad sto se poklapa bozija rec sa njima sta da radim
Да ли је Порфирије ћаци пaтријарх сконтао шта Св. Јован мисли о Ћациленду?
Na veliku radost prisutnih, šatori su odistinski leteći.То уместо летећих аутомобила, таксија и тепиха. Добили смо летеће шаторе.![]()