Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko te dirao? Neki čovek? Nešto si hteo da kažeš?Uzicka Republika 2.0
Misliš sad će ovo da ti prođepa neće, i ovo će vetar da vam oduva
![]()
E ocistio boza ceo.parkЕ до к...са
Дунуо ветар и однео смрад.
Џаба су штрајкова ли глађу у том смраду...![]()
Nalik na šatorćiće? Vidim, lepo se držali oni silni studenti što hoće da uče, da ih ne što ne oduva. Ček, je l vama ovo prazni šatorčići lelujaju na vetru?pričajte i pumpajte slobodno samo malo popravite držanje
![]()
Bio sam tužan zbog saksija i cveća sve dok nisam čuo ovu vest.
Studenti otišli odatle da daju ispite a šatore ostavili da vas zezajuNalik na šatorćiće? Vidim, lepo se držali oni silni studenti što hoće da uče, da ih ne što ne oduva. Ček, je l vama ovo prazni šatorčići lelujaju na vetru?![]()
Jako volim što postoje poneki duhoviti među sns akademcimaStudenti otišli odatle da daju ispite a šatore ostavili da vas zezaju
Budući građevinci,čistačice,higijenicari i oni sa fake beretkama šetaju po trotoaru a oni koji bili od početka sa vama se malo opametili i shvatili da ipak imaju druge zivotne prioritete
E da jesam rekao da očekujemo refundiranje troškova i gubitka vremena a već rešili da su profe zamenljivi i da ce većinom njih po džepu.
![]()
Eto sad sam sam i sns akademacJako volim što postoje poneki duhoviti među sns akademcimanije loše
![]()
Bogami svakakve bolestine tu ima od suge, tripera pa sve do side.E ocistio boza ceo.park
Da cacijima bude lepo cisto haha
Па кад се већ не пере, нека се макар ветри.
Ko bi rekao da je to moguce znajuci da su ga napravile vredne neimarske sns ruke
neka lete, vise nisu ni potrebni. Zavrseno.
Ko bi rekao da je to moguce znajuci da su ga napravile vredne neimarske sns ruke
Nisu ni bili potrebnineka lete, vise nisu ni potrebni. Zavrseno.