ija_ftn
Domaćin
- Poruka
 - 3.487

Holy F*U*C*K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visa granted
mislim da mi je adrenalin na najvishljem nivou do sada, i oblio me hladan znoj. Moram da se pojavim tamo do 22.jula![]()
![]()

Cestitke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da mi je adrenalin na najvishljem nivou do sada, i oblio me hladan znoj. Moram da se pojavim tamo do 22.jula![]()
![]()

![]()

Uf kakva vest za kraj dana!!
Cestitam!!!!!!
U koji grad dolazis?

Nikako da se naviknem. 
 da te pitam kako je, kako ste se snasli i da te zamolim, ako nadjes vremena da okacis neke fotke za motivaciju.Holy F*U*C*K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visa granted
![]()
)) 
)Holy F*U*C*K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visa granted
![]()

Vidi stvarno, nisam vidio. Srećan rodjendaaaaan.@Palma
Sreccan rodjendan![]()

Moj rodjendan je vec prosao, tako da ne vredi...
Kakav je to nacin, niko nece da dodje u Sydney da se druzi samnom
Sta sam ja, gubava?

Moj rodjendan je vec prosao, tako da ne vredi...
Kakav je to nacin, niko nece da dodje u Sydney da se druzi samnom
Sta sam ja, gubava?

E vidis kako oni citaju ovlas ove postove, nikako s razumijevanjem. Jedini si ti pogodio kad mi je rodjendan.. I da koliko sam ja razumeo,Palmi je rodjendan 22.Jula.
Pozdrav![]()

Vesti za migrantske chachkalice.. toliko sam dokon da ne znam shta bih od sebe![]()
Ipak moram da primetim da nam je forum postao mnogo turbulentniji u poslednjih mesec dva

![]()
Dandy,
od kog tima CO si dobio vizu?
))