Vesna se vratila u Srbiju posle 40 godina provedenih u inostranstvu i doživela FRAS ČIM JE SLETELA

Pa ruku na srce, ja bas i ne primecujem da su ovakve mane koje ona opisuje masovno prisutne.
цигогастербајтери су идоли сваког неуспелог цигогастера званог отпадсрбијанер...

додуше у праву је за ђубре (највећи проблем ту) и запошљавању преко везе, ово остало је производ блицовог таблоидног распадништва

Pa ruku na srce, ja bas i ne primecujem da su ovakve mane koje ona opisuje masovno prisutne.

Замисли само шта госпоџи гастросици смета, јелте
"6. Zamenica Vi nestaje iz srpskog jezika. "
А покондирана тиква и не зна да је то глупо ВИкање у србски ушло у 19. веку из швабског и да то "ВИ" никакве везе
са НАМА СРБИМА нема!
Напротив, има окултно-секташко порекло из Вавилона. А ћесар је себе звао МИ, да би изигравао Бога на земљи.

Па није требала да буде најурена из Јапана, сад се не би мучила.

Касно је сад, мораће да остане у паклу ЗАУВЕК.
Капирам да се пензионисала и вратила у отаџбину јер јој је пензија недовољна за живот у тој земљи.

Капирам да се пензионисала и вратила у отаџбину јер јој је пензија недовољна за живот у тој земљи.

Просјаци не могу да буду избирачи, можда је чула ту пословицу на неком од три континента.

Korektno napisano sa njene strane.
Bila je svesna da se vraca iz Japana u Srbiju i to se vidi u poslednjoj recenici.
Ovo jesu mane koje svakako treba ispraviti, ali postoji i mnostvo dobrih stvari zbog kojih se vratila.
U Srbiju se nikako ne treba vracati ako neko misli da trazi posao, a ako taj finansijski deo ima resen, onda je mnostvo prednosti.

4. Uđi u metro bilo gde u tim azijskim metropolama i videćeš zombiranu gomilu koja bulji u ekran mobilnog,sluške na ušima i eventualno priča preko istih i reaguju samo na ime stanice. Tako da stavka 4 zaista besmislena za nekoga ko je živeo tamo. Tek tamo ti gedžeti imaju težinu. Pa jbt i ljubimce su na istim gajili a dobrom delu populacije je i jedini kontakt sa sexom bio preko istih.

3. Mirisi azije u njihovim gradovima su zaista specifični imogu da razumem da je nekome ko je navikao na to sad teško da istrpi parfeme ali ako već moram da biram ipak parfem ispred morskih plodova,supa i soseva koji se kuvaju na ulicama

Ostalo stoji....s posebnim naglaskom na 5. Ovde se od dece prave invalidi od prvog dana.

То са телефонима је лудило. Бар га ја тако доживљавам. Поред помињаног "куцкања" у току вожње аута, бицикла, гурања колица са дјецом... фасцинантно ми је марширање градом са телефоном у руци. Не мислим на зоНбије који иду градом и блену у телефон, већ на оне који шетају са телефоном у руци. Ко некадашњи маршали са својим маршалскинм палицама. Пођем од себе, што би носио нешто у руци без потребе? Имам џеп, јакну, женскиње тобре/торбице, ал телефон мора бити у руци? ПА **бем ти мат**, испасће ти из руке, разбићеш га...

Mobilni su uveliko mainstream vec 25 godina , kod nas nekih 20...

I staro i mlado ... ne mozete samo kriviti mlade ... jer su gotovo svi inficirani. :sad2:
Лудило. Французи су у основним школама забранили телефоне. Чини ми се да сам чуо и за Норвежане.

То са телефонима је лудило. Бар га ја тако доживљавам. Поред помињаног "куцкања" у току вожње аута, бицикла, гурања колица са дјецом... фасцинантно ми је марширање градом са телефоном у руци. Не мислим на зоНбије који иду градом и блену у телефон, већ на оне који шетају са телефоном у руци. Ко некадашњи маршали са својим маршалскинм палицама. Пођем од себе, што би носио нешто у руци без потребе? Имам џеп, јакну, женскиње тобре/торбице, ал телефон мора бити у руци? ПА **бем ти мат**, испасће ти из руке, разбићеш га...

images

group-girls-smartphones-technology-isolation-emotio-group-girls-smartphones-technology-cell-phone-isolation-102508805.jpg

Просјаци не могу да буду избирачи, можда је чула ту пословицу на неком од три континента.

Da, Prosjaci nemaju nikakva prava, tu je Odabrana Gospoda da odluči šta je lepo i bude zakonom zaštićena za svoje uživanje.
https://g1rm.files.wordpress.com/2015/07/savilethatcher.jpg?w=584
Za one koji ne znaju ko je na slici - i bolje... Napredna kultura na koju neki odavde svršavaju...

Back