Vesna Pešić u "Utisku nedelje"

Из угла хрватских надрипатриота и усташоида Мандић је сам Ђаво. :per: Што само потврђује његову исправност (кад морам такву реч...). :cool: Он је доиста искрен и поштен, храбар, доследан себи, јесте и на своју руку, али то је одлика сваког правог независног интелектуалца, увек је такав био и остао, и није се ником (про)дао, и поредити га с Пешићевом, како рекох пролупалом комуњаром, а по свему судећи и антисрпском плаћеницом, је својеврсна увреда за Мандића.

Како јадно и патетично. Већина хрвата имају симпатије према усташама и мрзе србе. Нашли сте неког изузетка и сад као то је нешто. пешићка је исти злотвор антисрпски као дс, лсп, лсв, спс и дсс који се кобајаги прави као да је просрпски а исти је смрад као наведени.

Како јадно и патетично. Већина хрвата имају симпатије према усташама и мрзе србе. Нашли сте неког изузетка и сад као то је нешто. пешићка је исти злотвор антисрпски као дс, лсп, лсв, спс и дсс који се кобајаги прави као да је просрпски а исти је смрад као наведени.
Ти си највише јадан и патетичан, антисрбин под маском великог Србина. :evil: Сиктер, море. :mrgreen:

"Онај Хрват" је Игор Мандић. Он је, иначе, за оне који не знају, баш лик. :cool:
И једна од ретких тзв. "јавних личности" у Хрватској" која храбро каже праву истину у вези с оним што је тамо урађено Србима, и да су Срби тамо и даље у бити непожељни.

П. С.
И зато би у ствари боље било да је њему посвећена тема, него некој тамо пролупалој комуњарки Пешићевој.

ne poznajem lik i delo I.Mandica...ne pratim zapadno susedstvo narocito pomno..
ako mislis da ima materijala slobodno otvori temu...

--------------------------------------------------------------------------------

Verovatno ste gledali. Verovatno niste narocito iznenenadjeni. Pitam se sta ceka javni tuzilac? Zena je zrela (da je ovo neka drzava koja drzi do sebe) za zatvor. Sigurna sam da bi u svakoj normalnoj drzavi bila proglasena za nacionalnog neprijatelja...pa bi se u skladu sa tim i postupalo sa njom..Ovakvo pausalno lupetanje i klevetanje odavno niam cula. Ne bi je se postidele ni Kandicka ni Biserko...
Nazalost nema jos klipa na youtube...ali cim ga bude...dopunicu.

e baš me zanima šta je to rekla....inaće mnogo pratim njen rad i mislim da je žena na mestu za razliku od Kandićke

Vesna Pešić je u Srbiji ono što je Vesna Pusić u Hrvatskoj....eto čak i imenjakinje...i sa sličnim prezimenom :ok:

Vesna Pusić :worth::worth::worth:

nažalost nema video klip kad je Vesna Pusić prva smogla hrabrosti da otvoreno kaže u hrvatskom Saboru da je Hrvatska uz Srbiju bila agresor u ratu u BiH, zatim o njenim izjavama o hrvatskim ratnim zločincima i ustashluku...i to pre nekoliko godina kada tako nešto nije bilo poželjno govoriti u hrvatskoj javnosti...za razliku od danas...toliko:klap:

Back