Veselinović: Građani da spremaju šatore za 13. april

ne znam sta da ti kazem , pogledaj klip

sustina je u tome da ne vidim da se Daciceva i Vuciceva deca "bahate" niti da su drugaciji od svojih vrsnjaka

To što ti ne vidiš je neki sasvim drugi problem:Cela Srbija zna da ne žive ni približno jednako svojim vršnjacima.AV-ov mali je visio na najskupljim privatnim školama i rasspolaže imetkom kakav nema cela tvoja dalja familija...a tata mu ima 150.000 din. platu.Dakle,nije od tatine plate.Moj direktno pretpostavljeni zarađuje ozbiljno veće sume od AV,a AV i ja smo tu negde.A niko od nas ne može sebi da priušti ono što može AV-ov mali.Nešto tu ne štima.Nevezano za neki klip...

Мораћеш мало да прошириш хоризонте. Није Србија једино што постоји на свету, ум Готес вилен, а камоли српски режим.

Хоћеш да ти препоручим неке књиге?

Neke komunisticke?

Nista ne fali sto srbija nije sve na svetu i nama je jedina domovina,
a ti bi mogao bar da se otvoris kada vec pametujes i ljudima ponudis nesto konkretno
ova tvoja basna je stara brat bratu, 50setak godina, a plata sa 3000 maraka kod komunista, spala na 200evra kod tog tvog sveta.
Cak ne postoji ni namera da se cene koje su doneli vasi "strucnjaci" saniraju vecim platama.

Nego kad pricamo o strucnjacima, sto se ceo taj tvoj svet zali da ima lose strucnjake, a ovi tvoji mih dovode kod nas da nas nesto nauce?
Sta to mogu losi da nauce dobre?

Dakle Veselinovic je ikona retardiranosti ovog dela opozicije. Gradjani ponesite satore i cekajte da vam neko ispuni zahteve. Ne brinite, sefovi i direktori poslova gde radite ce vam pravdati izostanak sa radnog mesta narednih dana, nedelja, meseci dok protestujete u satorima. Necete dobiti otkaze, mozda cak dobijete i beneficirani radni staz.

Ovakvu kolicinu debilizma, gluposti, retardiranosti, ovakve predloge akcija koje su toliko u sudaru sa realnoscu i moze da predlozi neko ko skoro nije hodao medju obicnim smrtnicima i ko izgleda nije nikada radio normalan posao sa normalnim radnim vremenom. Prosto se covek pita, kako ovakva opozicija nije vec sakupila milijardu ljudi da ih podrzi.

Evo krstim se i rukama i nogama, gospodi pomiluj kakva neopevana budaletina ovaj Veselinovic.

Ne brinite, sefovi i direktori poslova gde radite ce vam pravdati izostanak sa radnog mesta narednih dana, nedelja, meseci dok protestujete u satorima. Necete dobiti otkaze, mozda cak dobijete i beneficirani radni staz.
Па, и није немогуће.
Ево- ова банда из Катастра штрајкује већ пола године, сав промет некретнинама су зауставили (осим за оне који могу "иза врата " да завршавају послове) и нико их не дира.
Не поштује се ни Закон о раду (обавеза минимума рада) и нико још није добио ни мрк поглед.
Стоји, да је овај режим врло осетљив на било какву критику, и крајње преплашен да предузме чак и законски оправдане мере против нерада, неодговорности и јавашлука, ако је уперен само на народ...:think:

Па, и није немогуће.
Ево- ова банда из Катастра штрајкује већ пола године, сав промет некретнинама су зауставили (осим за оне који могу "иза врата " да завршавају послове) и нико их не дира.
Не поштује се ни Закон о раду (обавеза минимума рада) и нико још није добио ни мрк поглед.
Стоји, да је овај режим врло осетљив на било какву критику, и крајње преплашен да предузме чак и законски оправдане мере против нерада, неодговорности и јавашлука, ако је уперен само на народ...:think:

Prijatelju, reci mi nekog privatnika koji ce sa osmehom ispratiti radnika na nekoliko dana, nedelja, meseci da ide na proteste. Katastar je drzavna sluzba i oni mogu da se izdr.kavaju do prekosutra. Privatnik ce samo da ti mahne i tebi su vrata zatvorena. A koliko ljudi ima taj luksuz da rizikuje posao da bi na taj nacin protestovao. Jos bitnije, koliko ljudi bi zaleglo bas za ovu ekipu opozicionih razbojnika, koje mnogi vise preziru i od ovih na vlasti.

Ovo je tipa kada je Zoki bunda lozio narod da gradjansku neposlusnost iskazuje neplacanjem racuna EPS-u i da ce im sve biti oprosteno po obaranju Slobe. Znamo svi kako se to zavrsilo.

Ovo je primenjeni debilizam dela opozicije.

Prijatelju, reci mi nekog privatnika koji ce sa osmehom ispratiti radnika na nekoliko dana, nedelja, meseci da ide na proteste. Katastar je drzavna sluzba i oni mogu da se izdr.kavaju do prekosutra. Privatnik ce samo da ti mahne i tebi su vrata zatvorena. A koliko ljudi ima taj luksuz da rizikuje posao da bi na taj nacin protestovao. Jos bitnije, koliko ljudi bi zaleglo bas za ovu ekipu opozicionih razbojnika, koje mnogi vise preziru i od ovih na vlasti.

Ovo je tipa kada je Zoki bunda lozio narod da gradjansku neposlusnost iskazuje neplacanjem racuna EPS-u i da ce im sve biti oprosteno po obaranju Slobe. Znamo svi kako se to zavrsilo.

Ovo je primenjeni debilizam dela opozicije.
Čujem da će opet biti građanske neposlušnosti

Zastrašujuće za svakog smradikalno orijentisanog građanina

Čujem da će opet biti građanske neposlušnosti

Zastrašujuće za svakog smradikalno orijentisanog građanina

Jami nastavlja da sipa iz svih haubica. U prethodnih 17 dana koliko postoji virtuelno na Krstarici uspeo/la je da izbaci 1.775 postova. Nesto vise od 100 dnevno (sada je tek proslo 14h do kraja ovog dana ocekujem da prebaci i taj broj). Mislim da opozicija skoro nije imala ovakvog bota koji kolicinom postova obara sve rekorde normalnosti. Naravno, kvalitet objava jednako je mentalno oboleloj osobi, ali u redu, ko jos gleda sta se pise, vazno je samo sto vise.

Inače, Zajedno za Šumadiju se nedavno priključila opštem bojkotu.

zz%C5%A1-verko.jpg

Svidelo se to kome ili ne,ali Monte Negro je danas,najprestoznija destinacij za odmor Dzet set pripadnika. Kakva Turska i Grcka.Na te destinacije,idu samo oni,koji
letuju na kredit i "paradajz: turisti. Monte Negro,zaista pretstavlja sam vrh svetskog turizma,gde i najizbirljiviji turisti,bukvalno zaneme kada upoznaju lepote ove
napredne zemlje.Turisti iz zapadnih zemalja,poznaju istoriju Monte Negra,znaju da je to stara Kraljevina,koja je davatstirana u doba komunizma.ali je konacno pronasla
svoj novi put u progres i visoko drustvo svetske elite.:ok:

Svidelo se to kome ili ne,ali Monte Negro je danas,najprestoznija destinacij za odmor Dzet set pripadnika. Kakva Turska i Grcka.Na te destinacije,idu samo oni,koji
letuju na kredit i "paradajz: turisti. Monte Negro,zaista pretstavlja sam vrh svetskog turizma,gde i najizbirljiviji turisti,bukvalno zaneme kada upoznaju lepote ove
napredne zemlje.Turisti iz zapadnih zemalja,poznaju istoriju Monte Negra,znaju da je to stara Kraljevina,koja je davatstirana u doba komunizma.ali je konacno pronasla

Ludilo na kvadrat

:zcepanje:

uz svu moju ljubav prema CG malo samokritike ne bi bilo na odmet
a CG ima mnogo da uci o usluzi, cistoci i hotelijerstvu od drugih

Back