Veselinović: Građani da spremaju šatore za 13. april

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
Jedan od osnivača Saveza za Srbiju i predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović istakao je danas da aktuelni režim nema odgovor na jedinstvo naroda i opozicije, iskazano na protestima „1 od 5 miliona“ širom Srbije.

On je pozvao građane da „spremaju šatore za 13. april, ako budu morali da ostanu u Beogradu da bi tražili ispunjenje svojih zahteva“.
https://www.danas.rs/politika/veselinovic-gradjani-da-spremaju-satore-za-13-april/

Poslednja izmena od moderatora:
Da li je to isti covek koji je objavio one lazne slike iz Pariza:zcepanje:

237375_tvit_iff (1).jpg
237376_tvit1_iff.jpg

jbt, ovo zaebalo stiropor i one džakove sa glasovima. :lol:

Ja sam vam lepo pisao da će valdavina ove svinjsko-seljačke hunte da ostavi trajne posledice i da će nam trebati decenije da vratimo normalan sistem vrednosti bez botovanja,spinovanja,laganja,krađe i cipelarenja svakoga ko nije sa tobom...Ovaj polupani Veselinović je posledica vladavine svinjske hunte.Biće sve više ovakvih.Država će nam biti puna ovakvih,a ko bude drugačiji,ići će u tvorza

Ja sam vam lepo pisao da će valdavina ove svinjsko-seljačke hunte da ostavi trajne posledice i da će nam trebati decenije da vratimo normalan sistem vrednosti bez botovanja,spinovanja,laganja,krađe i cipelarenja svakoga ko nije sa tobom...Ovaj polupani Veselinović je posledica vladavine svinjske hunte.Biće sve više ovakvih.Država će nam biti puna ovakvih,a ko bude drugačiji,ići će u tvorza

То је требало одмах, 2001-2002. Сад је ухватило залет и ајде ти објасни овима што је странка једини извор посла и пара. Или, пензосима, хипстерима, либералима и осталим радикалима.

Svaka će žena biti Maja.Maja je idol mladim ženama.Otišli smo u racq...

E da,treba primetiti da se Srbi međusobno mrze zbog političeke opredeljenosti.Ovako stanje nikada nije bilo.Vučićevci preziru one koje su protiv AV.Ljudi kojima je AV bljak,mrze one koji su se prodali AV.Mogao bi ovde i građanski rat da počne...

I nisi zavrsio misao. Pocinju zbog toga da proganjaju neistomisljenjike, i da ih siluju da im se pridruze, da ucvrste njihove privilegije. A ja sam sasvim antiprotivan. Ja, kada me nego silom gura da prihvatim njegov interes, radim SVE KOMPLETNO suprotno/180 stepeni protiv istog!

Iskonski genetski srpski inat! :per:

_nobody_

E da,treba primetiti da se Srbi međusobno mrze zbog političeke opredeljenosti.Ovako stanje nikada nije bilo.Vučićevci preziru one koje su protiv AV.Ljudi kojima je AV bljak,mrze one koji su se prodali AV.Mogao bi ovde i građanski rat da počne...

Морам да те исправим. Људи се мрзе у зависности КО ЈЕ КАДА профитирао од прошле и садашње власти.

Они који су више профитирали за време прошле власти (добили посао, имали пројекте, посао им је био сигурнији, мање притиска...) мрзе оне који су профитирали сада (исто то, само неспретније можда..).

То је онај фазон, ***** ли му мамицу, имам више стажа у државној управи од њега (ДС), а он већ шеф (СРС-СНС), прескочио ме је.

Или, маму јој *****, због СНС је дете запослила у Дому здравља, а ја докторка нисам могла своју ћерку, ***** ти Вучића.

Или обрнуто, јао колега, убише ме ови на послу у Паркинг сервису, све прикривени жути, маму ли им *****, стално ми подмећу, још увек немам за стално, а они се башкаре, ладовина, што их овај Вучић пушта, страшно.

Мрачак, зар ти се не чини да си изненађујуће много заинтересован за опстанак СНС режима?

Можда чак и помало... превише заинтересован? У смислу да ти је то једина тема?

Не би се добро провео у неком фином друштву, на вечери са неком господом, рецимо, ако би ти једина тема била "а па СНС је јак, врло јак, а овај грађанин Шкљ што каже за Вучића то, е па он је слаб, врло слаб, а знате, СНС..."

Just sayin'.

Та фора са шаторима је била и код других балканаца...и ћорак.
Ено су ономад у Загребу "шатораши" камповали мјесецима.
Шта су добили? Понеку прехладу и болове у зглобовима...
Удебљали се од љеба и пите, и сира од кумица с'плаца...
И опет ЋОРАК, буразере...власт се тако не руши...

umesto da se bore za sebe i bolje sutra u drzavi zbog svoej dece, oni se bore za politicare i njihove interese

Та фора са шаторима је била и код других балканаца...и ћорак.
Ено су ономад у Загребу "шатораши" камповали мјесецима.
Шта су добили? Понеку прехладу и болове у зглобовима...
Удебљали се од љеба и пите, и сира од кумица с'плаца...
И опет ЋОРАК, буразере...власт се тако не руши...

Па добро шатори су били учинковити у Украјини.
Заправо прави хаос је настао када су снајпери почели рокати по народу?
Звучи познато?Прве праве жртве у Сарајеву пале су од снајпера?Чијег само Бог зна...и кренуо је хаос...

На ово могу да ти одговорим само једно...нека нам је Бог у помоћи.
Јер, ако смо као народ ТОЛИКО ГЛУПИ да и послије свега опет пушимо исте форе...
Оне које су НАМА И ДРУГИМА сто пута сервиране...
Онда боље и не заслужујемо...као народ...

Back