- Poruka
- 77.429
realno ne znam ko ste vi, svi ste različitiПа и ниси са нама, већ против нас..
al zeznuh se u postu
vi ste sa mnom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realno ne znam ko ste vi, svi ste različitiПа и ниси са нама, већ против нас..
Зар не мислиш да би било боље да се остало у окриљу цркве и да се ту борило за вјеру и против штетних утицаја?Није битно то... Битно је да сам зилот
Samo mi je zasmetalo ono za modove...jer to je nedopustivo...onda ne sudi i kad ona priča o drugima da vredjaju jer ne znaš pozadinu priče
nove kafaneZa šta naziv?
ili uspavani buda
Ma ne smem sve da čitam, da vas ne potepam.nove kafane
čim ti ziki dođe pogubiš se
To jasna da izigrava unprofornove kafane
Не мрзимо "вас" него црквену јерес коју браните...Па не постоји у основама вјере али они нас мрзе и сматрају нас јеретицима.
Па ја нисам излазио из Цркве никад... Следимо Светог Саву...Зар не мислиш да би било боље да се остало у окриљу цркве и да се ту борило за вјеру и против штетних утицаја?
pa pustili bi, samo da se klikćeTo jasna da izigrava unprofor
Ma ja da dam naziv kafane i eto aeternum da divlja narednih deset dana hahahahah
nije on sumnjiv on je vipSumnjivo lice
...не... Већ се унормали...nove kafane
Poštovanje kad govoriš o blaženopočivšem Atanasiju.Не мрзимо "вас" него црквену јерес коју браните...
Џаба пројектујеш мржњу према јереси-начлницима попут ка твом проклетом Таси, на обичну рају, поготову на тако емотивну и ирационалну којој припадаш, јер ни не знате да браните сатану, а не Цркву
samo ćuti i zalepi naziv kome se ne sviđa, domindžMoramo u novom naslovu neku manjinu da uključimo..
Karavan saraj..![]()
ma mudo si nema šta...не... Већ се унормали...
Omužim se.....не... Већ се унормали...
А не, кафана као некад, бар три различите свађе како за истим столовима, тако и између столова, ма не зна се ко с ким.Bože, Bože.. kako bih vas sad zaključala ovde u kafanu i bacila
ključ lavovima..![]()
Ništa demokratija, samo diktatura..samo ćuti i zalepi naziv kome se ne sviđa, domindž
Не може се осуђивати оне који су се не слагајући са јересима одвојили да се и они не би заразили од оних који седе на катедрама а који су заразни (кужни). Управо то пише у првом стиху првог псалма.Па ја нисам излазио из Цркве никад... Следимо Светог Саву...
То што мислиш да у јереси може да се остане црква, вараш себе
Весел (сасуди) и верници, је скроз пријатан назив...aaaa.. za kafanu?
Ako se ne smirite večeras i ne izljubite svi međusobno, zvaće se Ludnica.
Сабирни центар.aaaa.. za kafanu?
Ako se ne smirite večeras i ne izljubite svi međusobno, zvaće se Ludnica.
Маки, постанеш идолопоклоник.Poštovanje kad govoriš o blaženopočivšem Atanasiju.