Ne bih da je branim ali evo meni to nikad nije napisala a secam se da te nekad cak i branila stoga ...Ali zato drugima pišeš da su moje poruke dosadne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih da je branim ali evo meni to nikad nije napisala a secam se da te nekad cak i branila stoga ...Ali zato drugima pišeš da su moje poruke dosadne.
Poštujem.Koliko god volim Gogi, na mene nije lako uticati
A srećom po mene i druge, prihvatam tuđu različitost
Pa jesuAli zato drugima pišeš da su moje poruke dosadne.
Ako si mu rekoNe bih da je branim ali evo meni to nikad nije napisala a secam se da te nekad cak i branila stoga ...![]()
Ne volim,istinaPa jesu
Ne mogu da lažem
A kako znam da agata ne voli kilometarske postove i to one seckanepa sa konstantnim citatima iz biblije, znam da će joj biti dosadni.
U čemu je problem?
Bitno ti je mišljenje forumaša o tebi?
Hvala. Siguran sam da će ti moje poruke biti zanimljive.Ne volim,istina
Ali to ne mora da znači da su stvarno dosadni
Ja sam živac, meni je mnogo toga dosadno al ne mora da znači da je stvarno dosadno
To što nešto možda nije dosadno ne znači da tebi neće biti dosadnoNe volim,istina
Ali to ne mora da znači da su stvarno dosadni
Ja sam živac, meni je mnogo toga dosadno al ne mora da znači da je stvarno dosadno
Ja čak šta više ubedjena sam da će joj biti zanimljive, izvinjavam se za prethodne izjaveHvala. Siguran sam da će ti moje poruke biti zanimljive.
Da budem iskrena- ako su predugačke neću ih čitatiHvala. Siguran sam da će ti moje poruke biti zanimljive.
Ima i dužih i kraćih.Da budem iskrena- ako su predugačke neću ih čitati
I što se judeohrišćanskih religija tiče, edukujem se na drugim mestima i na druge načine
Ali meni nisu potrebne poruke da bih neke stvari zaključila
Drugačija mi je percepcija
Je ti to jos uvek o porukama ili si se prebacio na...Ima i dužih i kraćih.
Imaš ružne misli.Je ti to jos uvek o porukama ili si se prebacio na...![]()
I tebi bi kao pravoslavki trebale biti zanimljive.Ja čak šta više ubedjena sam da će joj biti zanimljive, izvinjavam se za prethodne izjave
![]()
https://forum.krstarica.com/threads...dece-na-rodjenju.1009020/page-9#post-49642523Da budem iskrena- ako su predugačke neću ih čitati
I što se judeohrišćanskih religija tiče, edukujem se na drugim mestima i na druge načine
Ali meni nisu potrebne poruke da bih neke stvari zaključila
Drugačija mi je percepcija
Ja sam mislio na garderobu,konkretno na ljetnim pantalonama ...Imaš ružne misli.
Neka hvalaI tebi bi kao pravoslavki trebale biti zanimljive.![]()
Koji samo potvrđuje da je Maki obrazovan
Lepo si izbegla hahahaKoji samo potvrđuje da je Maki obrazovan
Što jes,jes
Ali ja sam tako i počela pričuLepo si izbegla hahaha
Niko nije komentarisao njegovo obrazovanje
Hvala.Koji samo potvrđuje da je Maki obrazovan
Što jes,jes
A kako to ja predstavljam pravoslavlje?Neka hvala
Baš u nedelju obidjoh neke manastire i mnogo lepo pripovedanje beše al ni nalik onome kako ti predstavljaš pravoslavlje
Hvala Bogu
Kao mona svedokeA kako to ja predstavljam pravoslavlje?
Slazem se,on je jako elokventan momak koji bi trebao/mogao biti jako dobar pravnik...Koji samo potvrđuje da je Maki obrazovan
Što jes,jes