aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.195
sa hiljadu Biblijskih stihova koje ne citasJa uvijek svoje argumente potkrijepim preciznim dokazima. Mona samo napiše "ja sam proučavala Bibliju ja je znam".

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa hiljadu Biblijskih stihova koje ne citasJa uvijek svoje argumente potkrijepim preciznim dokazima. Mona samo napiše "ja sam proučavala Bibliju ja je znam".
citati svetih otacaMožeš pogledati neke moje poruke pa ćeš vidjeti kakve su.
Koje krivo shvataš.sa hiljadu Biblijskih stihova koje ne citas![]()
Koje krivo shvataš.
Iz tvoje iskrivljene perspektive je takoKoje krivo shvataš.
Obožava tePorediš neuporedivo.
Ili joj nisam dosadan kao tebi?
e kad ovi novi dođu pa cepkaju ti post, na jednu tvoju on svojih pet pametnih rečenica
Nisu svi kao ti.Obožava te![]()
a zvrji joj kafe prazanEvo je ova od koje smo ovde pobegli svi dovukla se![]()
TAko je amin.citati svetih otaca
Sto je koki milo to joj se i snilo.kao i svi mi
Nisu fala boguNisu svi kao ti.
baš kao ima svoj sajt, glasnik svoj blog, forum, maki foldere kad tolika pamet navali na forum, nama vernicima se zavrtiTAko je amin.
Nisi vidjela razne teme gdje se sa tom istom monom raspravljam?Nisu fala bogu
Zato ti se mona zakačila čim je došla, za nju si extra društvo![]()
Tamo je htela da crkne od muke što su svi izglasali moj predlog za naziv kafane a ne njen.a zvrji joj kafe prazan
šta li lupaš ti, jesam li te pitao šta?Sto je koki milo to joj se i snilo.![]()
Ima i toga al ste mi jako slatki kad ss solidarisete...prosto vas milina citati.Nisi vidjela razne teme gdje se sa tom istom monom raspravljam?
ma lažu sa tim ignor, svakog zasvrbi da vidiTamo je htela da crkne od muke što su svi izglasali moj predlog za naziv kafane a ne njen.
Čak je i taba smarala.
Kad smo otišli da joj ne smetamo ostavili joj celu kafanu ona pošla za nama.
Beše na ignoru smo joj![]()
Sta se sad ti javljas bez potrebe kad sam samo malo o kokama...!?šta li lupaš ti, jesam li te pitao šta?
Ćuti i tebe tu svrstavamIma i toga al ste mi jako slatki kad ss solidarisete...prosto vas milina citati.![]()
Ne vredi ti. Dosadan si, pa si dosadan..Nisi vidjela razne teme gdje se sa tom istom monom raspravljam?
Misliš počeše se kad je zasvrbima lažu sa tim ignor, svakog zasvrbi da vidi