aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.226
to je izmisljen lik
mona je bio nick jedno vreme
mona je bio nick jedno vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tesko pre nije postojao AiMožda si ti AI programiran u centrali Jehovinih svjedoka.
vidim da mi @robivek lajkovao ovaj post gore....robi ako ti se piše po forumu nemoj da te to što si rekao da nećeš više sprečava..neće ti niko to zameriti....i ja sam par puta odlazio s sa ovog podforuma i rekao da neću više da pišem pa sam se pre ili kasnije vraćao....ovde si dobrodošao i ti i Glasnik...jeli Maki kad se vraćaš na diskusije? Ti si po znanju koje imaš ovde trenutno najkompetentniji da zastupaš stavove pravoslavlja...
У једном тренутку свакако али не тако скоро. Једноставно сам се заморио и постало ми је изразито монотоно понављати једно те исто. Ја сам за 8 мјесеци на Религији написао 10 и по хиљада порука што је преко хиљаду порука мјесечно што је веома пуно. Онда сам у октобру постао модератор па сам се нашао у незавидној позицији да модеришем (а тада сам био сам као модератор) дискусије у којима сам учествујем а таквих је било веома пуно. А онда долазимо до оне кључне тачке а то је да су расправе овдје дуго времена биле оштре али су у посљедње вријеме постале јако токсичне и често се претворе у измјене увреда. Сматрам да дио кривице стоји и на мени и онда сам одлучио да се стане на лопту.jeli Maki kad se vraćaš na diskusije? Ti si po znanju koje imaš ovde trenutno najkompetentniji da zastupaš stavove pravoslavlja...
Zovem ga javidim da mi @robivek lajkovao ovaj post gore....robi ako ti se piše po forumu nemoj da te to što si rekao da nećeš više sprečava..neće ti niko to zameriti....i ja sam par puta odlazio s sa ovog podforuma i rekao da neću više da pišem pa sam se pre ili kasnije vraćao....ovde si dobrodošao i ti i Glasnik...
I overio kod notarajel svetitelj potpisao pre smrti da je donor delova tela?![]()
Ovo se fotkao za ličnu?Da li slave ovoga kao svetitelja, Konstantin Veliki
odluči se dal si Jasna ili NejasnaNejasna sam,
Nekome sam jasna, nekome nejasna..odluči se dal si Jasna ili Nejasna![]()
kod nje ti je sve naopakoodluči se dal si Jasna ili Nejasna![]()
Pa jeste. Više ne gledam u ogledalo, nego direktno. Onda se moj pogledkod nje ti je sve naopako![]()
kako direktnoPa jeste. Više ne gledam u ogledalo, nego direktno. Onda se moj pogled
mora razlikovati od pogleda onih koji još uvek gledaju u ogledalo.
odlično pitanje.. nemoj da ga zaboraviš..kako direktno![]()
ma da.. počinje od kad sam se rodila..nego srećan vam trećii svetski rat... izgleda da upravo počinje...
necuodlično pitanje.. nemoj da ga zaboraviš..
Izgleda nista od solomonovog hrama junica antihrista.Ako krene ode nam jerusalim u tri lepenego srećan vam trećii svetski rat... izgleda da upravo počinje...