Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeli Maki kad se vraćaš na diskusije? Ti si po znanju koje imaš ovde trenutno najkompetentniji da zastupaš stavove pravoslavlja...
vidim da mi @robivek lajkovao ovaj post gore....robi ako ti se piše po forumu nemoj da te to što si rekao da nećeš više sprečava..neće ti niko to zameriti....i ja sam par puta odlazio s sa ovog podforuma i rekao da neću više da pišem pa sam se pre ili kasnije vraćao....ovde si dobrodošao i ti i Glasnik...

jeli Maki kad se vraćaš na diskusije? Ti si po znanju koje imaš ovde trenutno najkompetentniji da zastupaš stavove pravoslavlja...
У једном тренутку свакако али не тако скоро. Једноставно сам се заморио и постало ми је изразито монотоно понављати једно те исто. Ја сам за 8 мјесеци на Религији написао 10 и по хиљада порука што је преко хиљаду порука мјесечно што је веома пуно. Онда сам у октобру постао модератор па сам се нашао у незавидној позицији да модеришем (а тада сам био сам као модератор) дискусије у којима сам учествујем а таквих је било веома пуно. А онда долазимо до оне кључне тачке а то је да су расправе овдје дуго времена биле оштре али су у посљедње вријеме постале јако токсичне и често се претворе у измјене увреда. Сматрам да дио кривице стоји и на мени и онда сам одлучио да се стане на лопту.

432940906_455132686945505_4245987355598969919_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back