zamor ili potreba da razdvojiš uloge moderatora i učesnika u raspravi?Ja sam takođe najavio predah od bilo kakvih teoloških rasprava u narednom periodu tako da sam tu samo u svojstvu moderatora u nekom narednom periodu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zamor ili potreba da razdvojiš uloge moderatora i učesnika u raspravi?Ja sam takođe najavio predah od bilo kakvih teoloških rasprava u narednom periodu tako da sam tu samo u svojstvu moderatora u nekom narednom periodu.
jel znaš da nam se maksa upokojio?Ма ништа посебно, што би рекао Ђоле: још сам онај исти вјетропир.![]()
ne, to je fakat, ko je dugo ovde da se primetiti.pretvaraš se u namćora i gunđalo![]()
I jedno i drugo.zamor ili potreba da razdvojiš uloge moderatora i učesnika u raspravi?
Evo ti moj komentar na temi o ''porezu i crkvi''...Нигдје везе, немој да измишљаш, ја сам се на теми атеизам осврнуо на твоју поруку са исте теме и поставио сам линк твоје поруке
religija im je malo isključiva pa su i oni takvi...nisu oni krivi...Sa Cicolinom se dobro ispričam, a Arijana mi je isto ok kad ne smara sa citatima i svojim poznavanjem Biblije...kad piše na psihologiji onda je više nego otvorena za razmenu mišljenja...ne znam kakvi su ti raniji bili...ne, to je fakat, ko je dugo ovde da se primetiti.
kad se oni ućute modovi i nemaju nekog posla.
ti ne znaš ako nisi bio ovde pre nego ti piše kad si učlanjen.
stajić je imao 7,8 klonova, najezda skakavaca a jedan korisnik
naravno pravio pizdariije ko i ovaj. kad je bio provaljen onda dođoše 4 jahača apokalipse sa hr foruma kao ispomoć, naravno modusi opet u problemu. zatim dolaze smeško i onaj nedojebani , opet problemi, ali arija je nonstop online neurotična, modovi šizela od nje. a ovaj odakle niče pojma nemam.
to ti je sve fakat, možeš i da proveriš.
Не знам зашто, али нисам баш увјерен у то.Nažalost Glasnik i robivek su odlučili da više ne žele učestvovati u diskusijama na forumu.
au pa šta ćemo sad ?Nažalost Glasnik i robivek su odlučili da više ne žele učestvovati u diskusijama na forumu.
Šta ima ko da me pozove....Radim sa ljudima koji slave vaskrs a ne veruju u vaskrsenje...Што се тиче овог другог, ко је тебе позвао да судиш тим људима и говориш шта они знају и шта у срцу мисле. Имаш ли неко библијско покриће за то што радиш
Pa ti si se načisto zbunio. Nemam ja čike iz Vorvika da mi pričaju šta da radim.Otkud ja znam ko ti je rekao..
Ja mislim na tog ko ti je rekao....ti valjda znaš ko je.
Niko od njih dvojice nije banovan tako da su im vrata uvijek otvorena ali trenutno je stanje ovakvo.Не знам зашто, али нисам баш увјерен у то.
А шта је са максом, па чини ми се да сам недавно видио његов коментар на политици?pa dobro...njihov izbor..koga nema bez njega se može....maksa mi nedostaje na forumu mnogo mnogo više nego što će mi nedostajati da čitam robija i glasnika...i kontraveznog dedu sam više voleo da čitam jer je imao neke sasvim lucidne misli povremeno...
.ostalo malo stado ali odabrano![]()
nisam ni ja uveren da se neće vratiti uskoro...isuviše su vremena proveli na forumu, isuviše truda uložili...forum je kao droga...teško je odoleti mu...Не знам зашто, али нисам баш увјерен у то.
Hoćete i adventistu da glumim? Parnim danima ateista, neparnim adventista.au pa šta ćemo sad ?![]()
maksa je umro...bio je bolestan dugo...jedva se kretao...na kraju je imao i prelom noge pa se to nešto iskomplikovalo...šteta...bio je baš dobra duša...imao je dosta ljubavi...sad mu je nadam se mnogo bolje...А шта је са максом, па чини ми се да сам недавно видио његов коментар на политици?
Ама, не занима ме шта си рекао Макију, ја се осврћем на генерализације.Evo nek ti Maki kaže šta sam mu više puta rekao.
Nisam zbunjen Jasna...Pa ti si se načisto zbunio. Nemam ja čike iz Vorvika da mi pričaju šta da radim.
Da mi pale i gase svetlo, pa sad je novo, pa je staro, pa slavi vako, pa ono ne
slavi nikako. To ti takvih problema imaš sa čikama, a ne ja.
Nešto slično htedoh reči. Ne samo da ne mogu da sudim, jer ne znam šta je drugima u srcu,Што се тиче овог другог, ко је тебе позвао да судиш тим људима и говориш шта они знају и шта у срцу мисле.
Pa ti sve što radiš, radiš jer ti je tako rekao čika iz Vorvika. Ovde oNisam zbunjen Jasna...
Pitaj me zašto nešto radim i ja ću ti reći...
Dok ti imaš problem. Ne smeš reći ko ti reče..
Generalno volim svakog čoveka koje god je denominacije a koji živi moralno i nosi Boga u srcu...Ама, не занима ме шта си рекао Макију, ја се осврћем на генерализације.
Sve je tu samo Bog fali...Nešto slično htedoh reči. Ne samo da ne mogu da sudim, jer ne znam šta je drugima u srcu,
nego za mene nije duhovnost kad se umisliš ko prase kad piški i kao si vrlo ozbiljan. Praznici
su obično jako veseli, porodice su na okupu. Tu ima puno radosti, ljubavi i to je duhovnost.
jel znaš da nam se maksa upokojio?
Zašto nonstop prebacuješ loptu u tuđe dvorište?Pa ti sve što radiš, radiš jer ti je tako rekao čika iz Vorvika. Ovde o
narodnoj tradiciji pričamo, jako staroj. Nikakve čike meni nisu pričale
kako i šta da slavim. Osim što mi eto ti pričaš da ne bih trebala
tako da slavim, al koj te pita briči li se vladika.
U radosti i ljubavi Bog fali.. e Cicolino..Sve je tu samo Bog fali...