Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ti moj komentar na temi o ''porezu i crkvi''...

https://forum.krstarica.com/threads/crkva-i-porez.997452/post-48775223

A ti mene citiraš na temi ''ateizam''...

https://forum.krstarica.com/threads/ateisti-odgovaraju-na-vasa-pitanja.997119/post-48776260

I to ne obraćaš se meni, već me ogovaraš ns drugoj temi...za mene je to licemerno...

Ali nije bitno zaboravi...
Ne želim bezveze da se raspravljam...
Не, на теми порез, твоја алузија о непоштовању Државе Швајцарске од стране СПЦ и њеном закључавању од уређене државе, на теми атеизам, церићи, прасићи, 10 заповијести итд.
Моје поруке на обе теме услиједиле након твојих. Немој више да потенцираш ако не желиш да се расправљаш.

religija im je malo isključiva pa su i oni takvi...nisu oni krivi...Sa Cicolinom se dobro ispričam, a Arijana mi je isto ok kad ne smara sa citatima i svojim poznavanjem Biblije...kad piše na psihologiji onda je više nego otvorena za razmenu mišljenja...ne znam kakvi su ti raniji bili...
ne razumeš me, mene to sve zabavlja ta isključivost i ubeđenost da su savršeni i oni i njihove starešine i bogovi iz vorvika.
ču kakvi su, pa isti , isti vokabular.

ima bivši jw , ima svoj kanal, pogledaj par klipova, tip ih baš ono urniše. zna dosta o njima, ima snimke i starešina i robova njihove aktivnosti...
baš jedan klip gde jw izbegli iz ukrajine i u nekom prihvatilištu im poturili kutiju za dobrovoljne priloge. umesto da se njima pomaže ubedili ih da rade jehovin posao.
aj sad ti nemoj dati kad te motri budno oko.
ti ljudi ako su se snašli verujem da su pobegli glavom bez obzira šta im rade.
e onda im puštaju neke priče robova da marširaju sa jehovom u teškim trenucima i to priča lik koji nosi rolex (i ne krije). dal žaliti takve ljude ili. im reći da su teške budaletine nemam još stav.

Не, на теми порез, твоја алузија о непоштовању Државе Швајцарске од стране СПЦ и њеном закључавању од уређене државе, на теми атеизам, церићи, прасићи, 10 заповијести итд.
Моје поруке на обе теме услиједиле након твојих. Немој више да потенцираш ако не желиш да се расправљаш.
Ma zaboravi.
Nikog ja nisam želeo da uvredim.

Objasnio sam ti detaljno moje mišljenje o tome..

Kada neko ne veruje, brate ne veruje....i ne slavi radi Boga već radi običaja...
Ja samo iznosim razliku između te dve grupe ljudi, kao što sam objasnio gore...

Nek ti bude ;)

Laku noć
Neka mi Bude..
1711489476566.jpeg

laku noć.

ne razumeš me, mene to sve zabavlja ta isključivost i ubeđenost da su savršeni i oni i njihove starešine i bogovi iz vorvika.

ima bivši jw , ima svoj kanal, pogledaj par klipova, tip ih baš ono urniše. zna dosta o njima, ima snimke i starešina i robova njihove aktivnosti...
baš jedan klip gde jw izbegli iz ukrajine i u nekom prihvatilištu im poturili kutiju za dobrovoljne priloge. umesto da se njima pomaže ubedili ih da rade jehovin posao.
e onda im puštaju neke priče robova da marširaju sa jehovom u teškim trenucima i to priča lik koji nosi rolex (i ne krije). dal žaliti takve ljude ili. im reći da su teške budaletine nemam još stav.
daj link na kanal tog bivšeg JS...da vidimo kako to izgleda iz ugla nekog ko je bio tamo pa odlučio da pobegne...

Nahrani dušu još malo biće ti lakše...

Jel? Ja se toga ne sećam.
Nisam imala hinduističku fazu. :lol: Al volim malo da čitam o njima.
Аха, 99 посто сам увјерен да је била тема о хиндуизму, ја нови на религији, претпостављам да си мислила да сам неки клон, пошто си ме сматрала за неког Црногорца. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back