onim nemoralnim je ljubav najpotrebnija ...nemoralni su jer nemaju dovoljno ljubavi a to je najčešće zato što su im retko davali ljubav...Generalno volim svakog čoveka koje god je denominacije a koji živi moralno i nosi Boga u srcu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onim nemoralnim je ljubav najpotrebnija ...nemoralni su jer nemaju dovoljno ljubavi a to je najčešće zato što su im retko davali ljubav...Generalno volim svakog čoveka koje god je denominacije a koji živi moralno i nosi Boga u srcu...
Pa valjda znaš razliku između toga kako se narodna tradicija prenosiZašto nonstop prebacuješ loptu u tuđe dvorište?
Reci lepo neću da ti kažem, ne znam i mirna bačka...
Ma o srcu pričam...objasnih gore...pusti jezike...U radosti i ljubavi Bog fali.. e Cicolino..
Pojma ti nemaš..Ma o srcu pričam...objasnih gore...pusti jezike...
Ima istine. I sve je diskutabilno..a ja bih sada malo odspavao...pregrejao mi se procesor i jedan i drugi...onim nemoralnim je ljubav najpotrebnija ...nemoralni su jer nemaju dovoljno ljubavi a to je najčešće zato što su im retko davali ljubav...
Znam naravno.Pa valjda znaš razliku između toga kako se narodna tradicija prenosi
i kako čike zapovedaju. Mojne se foliramo..
Не, на теми порез, твоја алузија о непоштовању Државе Швајцарске од стране СПЦ и њеном закључавању од уређене државе, на теми атеизам, церићи, прасићи, 10 заповијести итд.Evo ti moj komentar na temi o ''porezu i crkvi''...
https://forum.krstarica.com/threads/crkva-i-porez.997452/post-48775223
A ti mene citiraš na temi ''ateizam''...
https://forum.krstarica.com/threads/ateisti-odgovaraju-na-vasa-pitanja.997119/post-48776260
I to ne obraćaš se meni, već me ogovaraš ns drugoj temi...za mene je to licemerno...
Ali nije bitno zaboravi...
Ne želim bezveze da se raspravljam...
А немој то, боље хиндуиста, сјећам се нашег првог фајта на некој теми о хиндуизму.Hoćete i adventistu da glumim? Parnim danima ateista, neparnim adventista.
ne razumeš me, mene to sve zabavlja ta isključivost i ubeđenost da su savršeni i oni i njihove starešine i bogovi iz vorvika.religija im je malo isključiva pa su i oni takvi...nisu oni krivi...Sa Cicolinom se dobro ispričam, a Arijana mi je isto ok kad ne smara sa citatima i svojim poznavanjem Biblije...kad piše na psihologiji onda je više nego otvorena za razmenu mišljenja...ne znam kakvi su ti raniji bili...
Ma zaboravi.Не, на теми порез, твоја алузија о непоштовању Државе Швајцарске од стране СПЦ и њеном закључавању од уређене државе, на теми атеизам, церићи, прасићи, 10 заповијести итд.
Моје поруке на обе теме услиједиле након твојих. Немој више да потенцираш ако не желиш да се расправљаш.
Jel? Ja se toga ne sećam.А немој то, боље хиндуиста, сјећам се нашег првог фајта на некој теми о хиндуизму.![]()
uglavi se ti u jw, tamo ćeš da marširaš ko pravi vojnikHoćete i adventistu da glumim? Parnim danima ateista, neparnim adventista.
daj link na kanal tog bivšeg JS...da vidimo kako to izgleda iz ugla nekog ko je bio tamo pa odlučio da pobegne...ne razumeš me, mene to sve zabavlja ta isključivost i ubeđenost da su savršeni i oni i njihove starešine i bogovi iz vorvika.
ču kakvi su, pa isti , isti vokabular.
ima bivši jw , ima svoj kanal, pogledaj par klipova, tip ih baš ono urniše. zna dosta o njima, ima snimke i starešina i robova njihove aktivnosti...
baš jedan klip gde jw izbegli iz ukrajine i u nekom prihvatilištu im poturili kutiju za dobrovoljne priloge. umesto da se njima pomaže ubedili ih da rade jehovin posao.
aj sad ti nemoj dati kad te motri budno oko.
ti ljudi ako su se snašli verujem da su pobegli glavom bez obzira šta im rade.
e onda im puštaju neke priče robova da marširaju sa jehovom u teškim trenucima i to priča lik koji nosi rolex (i ne krije). dal žaliti takve ljude ili. im reći da su teške budaletine nemam još stav.
znaš bibliju napametPojma ti nemaš..![]()
važi samo da nađemdaj link na kanal tog bivšeg JS...da vidimo kako to izgleda iz ugla nekog ko je bio tamo pa odlučio da pobegne...
Nahrani dušu još malo biće ti lakše...ne razumeš me, mene to sve zabavlja ta isključivost i ubeđenost da su savršeni i oni i njihove starešine i bogovi iz vorvika.
ču kakvi su, pa isti , isti vokabular.
ima bivši jw , ima svoj kanal, pogledaj par klipova, tip ih baš ono urniše. zna dosta o njima, ima snimke i starešina i robova njihove aktivnosti...
baš jedan klip gde jw izbegli iz ukrajine i u nekom prihvatilištu im poturili kutiju za dobrovoljne priloge. umesto da se njima pomaže ubedili ih da rade jehovin posao.
aj sad ti nemoj dati kad te motri budno oko.
ti ljudi ako su se snašli verujem da su pobegli glavom bez obzira šta im rade.
e onda im puštaju neke priče robova da marširaju sa jehovom u teškim trenucima i to priča lik koji nosi rolex (i ne krije). dal žaliti takve ljude ili. im reći da su teške budaletine nemam još stav.
Да ли је Христос дошао због таквих?Generalno volim svakog čoveka koje god je denominacije a koji živi moralno i nosi Boga u srcu...
Maki je mlad čovek i znam da je moralan, zato mi je i drag....
Nek radi šta god misli da treba u svojoj veri meni ne smeta sve dok je moralan i čist pred Bogom...
pozdrav...ja sam te pomenuo...za druge se ne sećam.....kako si?pozdrav svima
cujem spominjete me![]()
Ja bih je pomenula, al nisam smela..pozdrav...ja sam te pomenuo...za druge se ne sećam.....kako si?
Аха, 99 посто сам увјерен да је била тема о хиндуизму, ја нови на религији, претпостављам да си мислила да сам неки клон, пошто си ме сматрала за неког Црногорца.Jel? Ja se toga ne sećam.
Nisam imala hinduističku fazu.Al volim malo da čitam o njima.