Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аха, 99 посто сам увјерен да је била тема о хиндуизму, ја нови на религији, претпостављам да си мислила да сам неки клон, пошто си ме сматрала за неког Црногорца. :D
ja sam počeo da pišem na forumu zahvaljujući Arijani...iziritirao me neki njen post pa sam se učlanio i otvorio blago pljuvačku temu o JS o kojima pojma nisam imao ...pa mi je onda Gogili koja je bila mod zaključala temu i objasnila mi da moram da budem tolerantniji... pa sam otvorio novu temu koja je jedva prošla....i eto me ovde zarobljen na forumu od onda :p

ja sam počeo da pišem na forumu zahvaljujući Arijani...iziritirao me neki njen post pa sam se učlanio i otvorio blago pljuvačku temu o JS o kojima pojma nisam imao ...pa mi je onda Gogili koja je bila mod zaključala temu i objasnila mi da moram da budem tolerantniji... pa sam otvorio novu temu koja je jedva prošla....i eto me ovde zarobljen na forumu od onda :p
sve sam ja nesto kriva :vnaocare:

ali Gogili ti zakljucala :zcepanje:

Uuu.. što ti super tema bila.. skoro sto strana.. :lol: i to bez mene..

Јок, ја сам како каже један некадашњи модератор овог пдф-а православни Босанац.
Bile drugarica i ja u Sutomoru u nekom privatnom smeštaju, Bogu iza nogu.
Vraćamo se uveče i sa druge strane ulice idu neka dva mladića. Mi ubrzamo,
oni ubrzaju. Tek će ti jedan ''Stanite devojke, nismo mi Crnogorci, mi smo
Bosanci''. E onda smo već počele da trčimo.
:malav:

čitaj zaslužna...nije uopšte loše što sam došao na forum...mnogo sam napredovao u shvatanjima i razmišljanju zahvaljujući forumu...

očitala mi bukvicu na pp.zato što napadam JS tako i progledala mi kroz prste pošto sam novi član.....znam zvuči neverovatno iz sadašnje perspektive :p
pa to zvuci mi apsurno al hajd mods de mora drzati nekih pravila

Bile drugarica i ja u Sutomoru u nekom privatnom smeštaju, Bogu iza nogu.
Vraćamo se uveče i sa druge strane ulice idu neka dva mladića. Mi ubrzamo,
oni ubrzaju. Tek će ti jedan ''Stanite devojke, nismo mi Crnogorci, mi smo
Bosanci''. E onda smo već počele da trčimo.
:malav:
Није било свеједно а, могу ти и да потрче, проблем тек кад стигну да им објасниш нешто. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back