CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 7.954
Da li je tebi jasno šta ja govorim ?На којој другој теми човјече, па само сам на двије теме комуницирао са тобом, ни на једној нико није спомињао ЈС док ти ниси написао поруке са негативним конотацијама о СПЦ и њеним вјерницима, и мене зовеш лицемјером зато што реагујем на твоје поруке, смијешно.
Шта ти је уопште требало да провоцираш на теми о атеистима, ја и Јасна смо се зезали са њима, а ти си искористио прилику да се сложиш са једним атеистом у омаловажавању вјерника СПЦ, а ја лицемјер, наравно.
Ja sam na temi o 'crkvi i porezu' rekao ono što si Ti prokomentarisao na temi 'ateizam'... i to posle sat vremena...
I nisi potkačio njih već mene...jer si citirao moje reči...i sada licemerišeš....
Ja imam pravo da se složim sa kim god hoću, pa o sa ateistom...
Takođe imam pravo da iznesem svoje mišljenje koje je potpuno razumno i objektivno...
Za mene 'duhovan' čovek nije onaj koji farba jaja a ne veruje u vaskrsenje!
Niti je produhovljen čovek onaj ko jede prase uz ladno pivo...a ne veruje u Hrista niti zna šta je Hrist učio i govori da su za njega sve to gluposti....jer On to radi samo zato što je njegov deda tako radio...
Šta ti ovde nije jasno?
Maki je mlad moralan čovek, pravoslavac koji prvenstveno Boga nosi u srcu i u duhu pravoslavlja slavi sve praznike....čovek koji se srcem posvećuje Bogu i traga za njim...
I ovde je razlika ko nebo i zemlja...
Ovi prvi Boga nose samo na usnama i to većinom uz psovku i kad je stani pani....a Maki ga nosi u srcu...
Uradio je ono prvo što je najvažnije....ono što Bog traži...pa onda običaje...
A ovi običaje....a Boga nema nigde..
Da li ti je sada jasno na šta sam mislio..?