- Poruka
- 89.439
Šta kaže moja baba?Наравно. Кад ти не успеваш пробаћу ја, наравно уз помоћ молитава његове покојне бабе. Замолила ме његова баба.

govornog pordručja, mora da ti je i moja nešto rekla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta kaže moja baba?Наравно. Кад ти не успеваш пробаћу ја, наравно уз помоћ молитава његове покојне бабе. Замолила ме његова баба.
Да, наравно. Каже да нема чиме да плати кафу па вели да пошаљеш параŠta kaže moja baba?Pošto već komuniciraš sa babama sa šopskog
govornog pordručja, mora da ti je i moja nešto rekla.
То је баш лепо од тебе. Види се да је Маки деловао на тебе. Па си напредовао. Још мора и он.Linka nisam ja dao vec Maki a ja coveka postujem i pored toga sto generalno imamo razlicita verska ubedjenja ali i neke zajednicke stavove.
У чему?То је баш лепо од тебе. Види се да је Маки деловао на тебе. Па си напредовао. Још мора и он.
Размисли. Можда у толеранцији.У чему?
...odmah se to primeti,i drugi mi to isto kazu ovde na jugu,kazu "da nije bilo Makija ti bi i dalje bio onaj isti..."...Види се да је Маки деловао на тебе.
Eeeeee to je vec nesto,da bar i ja jednom negde napredujem,ako vec ne mogu na radnom mestu...Па си напредовао. Још мора и он.
Па по чему сам нетолерантан? Ево узми у обзир да сам ја модератор па никад нисам то злоупотребљавао да цензуришем друге стране теолошких дебата. Чак сам неке неправославне и предлагао за колеге.Размисли. Можда у толеранцији.
Covek ti lepo reko da samo razmislis a ti si odmah uskocio da se branis...jel to zbog toga sto si brz na razmsiljanje ili mozda spor na samokritiku ?Па по чему сам нетолерантан? Ево узми у обзир да сам ја модератор па никад нисам то злоупотребљавао да цензуришем друге стране теолошких дебата. Чак сам неке неправославне и предлагао за колеге.
Па нека прецизира. Није проблем да прихватим да нисам у свему у праву.Covek ti lepo reko da samo razmislis a ti si odmah uskocio da se branis...jel to zbog toga sto si brz na razmsiljanje ili mozda spor na samokritiku ?
Pretpostavljam koje si predlagao: robija, glasnika i cicolina.Чак сам неке неправославне и предлагао за колеге.
I u kafani se uz piće malo o teologiji krene.Jel ovo kafana ili smetlište za poruke kojima po mišljenju nekih nije mesto na temi pa hajd da ih turite ovde![]()
uz onoliko tema i u kafani mora?I u kafani se uz piće malo o teologiji krene.
Свакако да причам.uz onoliko tema i u kafani mora?
pričaš li ti o nečemu drugom osim o religiji?
ahaСвакако да причам.
Па добро ово је птф о религији па овдје логично причам о религији.
čak i u kafaniПа добро ово је птф о религији па овдје логично причам о религији.
Pa ove poruke su prebačene sa druge teme. Nisu originalno bile u kafani.čak i u kafani
kako je nekada ovo bilo fino mesto a sad izigrava smetlište
Jesi pročitao moj prvi post napisan danas ovde?Pa ove poruke su prebačene sa druge teme. Nisu originalno bile u kafani.
Ma najbolje o elektricnim automobilimaПа добро ово је птф о религији па овдје логично причам о религији.
evo ga ovaj što izjavljuje da ga religija ne zanima ali je non stop tuMa najbolje o elektricnim automobilima![]()
Mozda ga tema suvise i ne zanima al mu ocito prija drustvo."
evo ga ovaj što izjavljuje da ga religija ne zanima ali je non stop tu![]()
ma dodje ovde u pokušaju da sebi napumpa ego izjavama da ne postoji osoba koja bi mogla verbalno da ga pobedi po pitanju teoloških pitanjaMozda ga tema suvise i ne zanima al mu ocito prija drustvo.![]()
A de da ubijem vreme ?"
evo ga ovaj što izjavljuje da ga religija ne zanima ali je non stop tu![]()