DaRkGuitaRist88
Domaćin
- Poruka
- 4.304
Da li nasi popovi vrse egzorcizam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ti nas obaveštavaš koliko si postova napisao?Evo prešao i 11k postova.
Evo prešao i 11k postova.
Ma ko je živ, živ je zauvek.Eheeeeejjjjj Kojiceeee, samo da te obavestim da tvoje kletve protiv menenisu uspele. Ja sam jos uvek ziv
.
Samo nisam siguran da li ce ovo doci do kojice ili svesnegliste, mojih duhovnih neprijatelja, ili do drage Jasne koje se jos odusevljeno secam iz nekoliko RL susreta.
I usput da te pitam, posto se ti bavis duhovnim stvarima, sta mislis o ovoj izjavi pisca Matijasa Edvardsona u romanu "Sasvim obicna porodica" koji je na str. 264 napisao ovo: "Cak i u Bibliji pise : oko za oko zub za zub. Dok Isus nije sve za(sr)ao onom pricom o okretanju drugog obraza".
Ovo te pitam zbog ovih surovih ratova koji se jos uvek vode, a na sramotu ljudskog roda.
Znaci ipak si " oko za oko zub za zub".Ma ko je živ, živ je zauvek.
Ne znam kako ti to vidiš. Da li bi se sukobi među ljudima pre završili okretanjem
drugog obraza ili sledeći princip oko za oko?
Da ja tebi nisam istom merom odgovarala, ne bi ti ič bilo zanimljivo da se sa mnom
raspravljaš. Zar ne?
Kada se radi o tebi, ne slušam Isusa..Znaci ipak si " oko za oko zub za zub".
No, Jasna "drago dete" kako si mi ti?
Pa u principu dobro. Trenutno cekam poziv sa Banjice zbog operacije kolena koje me muci vec nekoliko godina (na listi cekanja sam vec 5 godina.). Obavio sam sve pripremne preglede i eto cekam konacan poziv.Kada se radi o tebi, ne slušam Isusa..
Evo grejem se ko mače pored smederevca. Čekam da grane proleće pa da
nešto ozbiljnije radim napolju. U principu je sve ok.
Kako si ti?
Aha.. mogu da dođem da te obiđem, a ti ne možeš da bežiš..Pa u principu dobro. Trenutno cekam poziv sa Banjice zbog operacije kolena koje me muci vec nekoliko godina (na listi cekanja sam vec 5 godina.). Obavio sam sve pripremne preglede i eto cekam konacan poziv.
To je konacno konkretna i realna nada za tebe, da me se otarasis![]()
Бресквица је Предивна!Evo jedna o Jahvi lepo peva devojka.
evo ti na internetu dobar serijal sa tv hram...klikni na watch on youtube da vidis celu plejlistuja sam tv iznela iz kuće pre šest godina..![]()
Pokvario ti se pa ne da ti se da ga popravljas ...?
Sta cu,Pokvario ti se pa ne da ti se da ga popravljas ...?![]()
Moraće Robi i subotom da počne da radi, da bi ti pomogao daSta cu,
beda i sirotinja![]()
prošlo je radno vreme, a sutra Robi ne radi...može u nedelju...to mu je radni dan...Da mi Robi nastampa pare
Za pare bicu veliki vernik, najveci od svihprošlo je radno vreme, a sutra Robi ne radi...može u nedelju...to mu je radni dan...
nego te pare što on štampa možeš da unovčiš samo u adventističkom raju pa bi morao tamo da ideš