DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Majku ti milu vidi ove desno..Je li ovo moguce ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je propagandni klip...Je li ovo moguce ?
...tvoj omiljeni film, a ?То неко из Господара прстенова?
Otpozdrav!Sve vas puno pozdravljam!![]()
ma da bre, u vojsci samo neke muškaračeTo je propagandni klip...
Ma ne ono, zene i vojska. OK, po koja, ali da vojska izgleda ko pista za manekenke, tesko. Ni jedna prosecna, daleko bilo ruzna....ma da bre, u vojsci samo neke muškarače
Maki igra njihovu igru, udario advokat, na advokata. E sad kako je njihova, adventisticka teologija suplja...a izgleda maki ispomerao d*** robiveku te ga ovaj često spominje?
ko u amer filmovima riba od 45 kg izmlati likove duplo teže od njeMa ne ono, zene i vojska. OK, po koja, ali da vojska izgleda ko pista za manekenke, tesko. Ni jedna prosecna, daleko bilo ruzna....
znači rastura ga u gostimaMaki igra njihovu igru, udario advokat, na advokata. E sad kako je njihova, adventisticka teologija suplja...
Zene služe obavezni vojni rok u Izraelu 2 g mislim da je u pitanju.ma da bre, u vojsci samo neke muškarače
Dobro su probrali...Zene služe obavezni vojni rok u Izraelu 2 g mislim da je u pitanju.
Tako da ima bar jedna ženskarača od milion ..
Nije nego sam ja probrao ima klipova s malo i ruznijima tako da nije propaganda.Dobro su probrali...
pičkice u office a muškarače u bojne redoveZene služe obavezni vojni rok u Izraelu 2 g mislim da je u pitanju.
Tako da ima bar jedna ženskarača od milion ..
ok, ko si bio?Nisam ja taj Neca, ali jesam stari forumaš. Zadnji put sam na forumu bio pre dve godine.
Sto si agresivan ?pičkice u office a muškarače u bojne redove
nisam nego je tako svuda. jesi video neku zgodnu ribu kao čistačicu.Sto si agresivan ?
...automatski im se rusi platforma gde stoje svi koji je pokusavaju osporiti !!!Maki igra njihovu igru, udario advokat, na advokata. E sad kako je njihova, adventisticka teologija suplja...
Pa ajde, gde telo moze da bude dusa?...automatski im se rusi platforma gde stoje svi koji je pokusavaju osporiti !!!
Sta ces,za neke zivot stvarno "nije fer"ali je to to.![]()