DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Varo ne varo ženu isto joj je nema razvoda po Isusu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde to procita ?Varo ne varo ženu isto joj je nema razvoda po Isusu.
Nema razvoda po Isisu trpi dok ne rikneš ili maltretiraj dok ne rikneš ili mozda kombinacija.A gde to procita ?
Jasno pise da covek ne razdvaja ali ako vec razdvoji onda je to to,razdvojeni su a kazna za reazdvajanje ide na teret razdvajaca !
Pa jesam li ti malo pre pojasnio ,zasto se ponavljas bez potrebe ?Nema razvoda po Isisu trpi dok ne rikneš ili maltretiraj dok ne rikneš ili mozda kombinacija.
Da bi ti dobio malo samopouzdanjaPa jesam li ti malo pre pojasnio ,zasto se ponavljas bez potrebe ?
...oseca se zena istroseno pa bi htela da si nekako vrati samopouzdanje u mnostvu/velikom drustvu "polovnjaka"...
zvuči zabavnije..
Ima dvojako značenje, ako su u pitanju godine forumaša onda "blizu je gerijatrija" naziv prikladnijizvuči zabavnije..
a jbg.. da su godine značajne, do sada bi trebali da budemo mudri starci,Ima dvojako značenje, ako su u pitanju godine forumaša onda "blizu je gerijatrija" naziv prikladniji![]()
pa ne znam kako bi protumačio poluvernika, a polovni šta bi to tek moglo biti, da smo pri kraju ili smo razrađeni, mada nekad na gurku.a jbg.. da su godine značajne, do sada bi trebali da budemo mudri starci,
a ne tek polovni vernici..![]()
iskusnipa ne znam kako bi protumačio poluvernika, a polovni šta bi to tek moglo biti, da smo pri kraju ili smo razrađeni, mada nekad na gurku.
pa to odeš na hr forum i kritikuj, što moraš ovde. ako postoji antisemitizam onda postoji i antisrbizam a 88% srba u srbiji su deklarativno pripadnici spc.Da damo desetak forumu s obzirom na revnost brisanja svake kritike kad je SPC u pitanju.
Isto bi bilo da imam kucu u Srbiji jelde ?pa to odeš na hr forum i kritikuj, što moraš ovde. ako postoji antisemitizam onda postoji i antisrbizam a 88% srba u srbiji su deklarativno pripadnici spc.
Isto bi bilo da imam kucu u Srbiji jelde ?
pa recimo nađeš izvore gde je spc učestvovala u progon katolika, muslimana itd pa kritikuješ spc zašto je to uradila. a ne kritika radi kritike.Otidjite na hrvatski forum ima pet hiljada tema gdje se kritizira Katolicka crkva.
Sto je ovo ovde ?
Napisite da je pravoslavlje.com da ljudu ne dolaze i sve rjeseno
a što bi mi išli na hrvatski forum i kritikovali hrvatsku crkvu? to ne bi bilo pristojno mešati se u tuđa posla...vaša crkva vaš problem..naša crkva naš problem...nego nije ti Maki obrisao temu o antisemitskoj SPC nego je samo premeštena na istoriju a tamo su zaključili da je sasvim neosnovana tvoja teza da je SPC antisemitska i zaključali su temu....ja lično ne bih zaključavao nijednu temu jer verujem da je o svemu potrebno diskutovati...zato što sam izrazito protiv svake cenzure nikad neću prihvatiti da negde budem mod...Otidjite na hrvatski forum ima pet hiljada tema gdje se kritizira Katolicka crkva.
Sto je ovo ovde ?
Napisite da je pravoslavlje.com da ljudu ne dolaze i sve rjeseno
Ti i Cale revnitelji SPC a .a što bi mi išli na hrvatski forum i kritikovali hrvatsku crkvu? to ne bi bilo pristojno mešati se u tuđa posla...vaša crkva vaš problem..naša crkva naš problem...nego nije ti Maki obrisao temu o antisemitskoj SPC nego je samo premeštena na istoriju a tamo su zaključili da je sasvim neosnovana tvoja teza da je SPC antisemitska i zaključali su temu....ja lično ne bih zaključavao nijednu temu jer verujem da je o svemu potrebno diskutovati...zato što sam izrazito protiv svake cenzure nikad neću prihvatiti da negde budem mod...
inače.Srbi po mom shvatanju generalno kao narod nikad nisu bili antisemite jer je u pitanju narod izrazito otvoren prema strancima..ovde ljudi ne vole sebe i svoje komšije a vole strance...vidiš li ovde neke teroriste koji bacaju bombe na Amerikance posle svega što su nam uradili devedesetih...ne vidiš..jer razlikujemo obične pojedince od politike onih pojedinaca koji imaju moć da odlučuju o geopolitici..ima li mržnje prema Hrvatima? ja je ne vidim.
sad sam pogledao zašto su zaključali temu...nedozvoljen izvor...znači možeš ponovo da otvoriš istu temu na istoriji ali ti treba neki relevantan izvor a ne hrvatska vikipedija....na istoriji su stroži oko izvora..ovde na religiji može šta hoćeš da se otvara jer religija nije nauka...Ti i Cale revnitelji SPC a .
Ok blagodarim i ocekivao sam vas dvojicu pametnjakovica s deficitom.
No sto cjepite druge ovde kako su dogmate ?
A sto je dozvoljen izvor? Manastiri diljem Srbije i njihove verzije povjesti ?ad sam pogledao zašto su zaključali temu...nedozvoljen izvor...znači možeš ponovo da otvoriš istu temu na istoriji ali ti treba neki relevantan izvor a ne hrvatska vikipedija....na istoriji su stroži oko izvora..ovde na religiji može šta hoćeš da se otvara jer religija nije nauka...
Па рецимо да. Паметније би ти било да читаш житија светитеља и историју манастира него што хулиш на православно хришћанство.A sto je dozvoljen izvor? Manastiri diljem Srbije i njihove verzije povjesti ?
Daj listu ajde kad si vec revnitelj toliko Srpski ni Draza ti ne moze dodat vode.