Sto ne kaza ranije da i toga ima,ja se vec najeo svezim bukovkama na raznjicu...Robi bez svinjskog mesa ko da nije živ![]()
...mada i ono ripche nije bilo lose...
...nista onda mozda drugom prilikom,ovaj put cu da odbijem ljubaznu ponudu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ne kaza ranije da i toga ima,ja se vec najeo svezim bukovkama na raznjicu...Robi bez svinjskog mesa ko da nije živ![]()
Ellen Gould WhiteШта ти је егв, неки покрет, бенд, апликација? Значи опасна конкуренција теби и гласнику, само са друге стране стола?![]()
Pa da ti kazem, objasnio sam ti vec. Savest je tu kljucna...bilo bi glupo da jednako večno pate neko ko ima neki manji greh i neko ko je serijski ubica...
Jelena....zlatna..pa bela...to joj pseudonim?Ellen Gould White
Au bre imas toliko boljih od nje ovde, sto ste se primili bas na nju?Ellen Gould White
Sta ja znam,pitaj Makija,to je njegova velika ljubav,ne vadi je iz usta...Au bre imas toliko boljih od nje ovde, sto ste se primili bas na nju?
Pitaj Makija,on je njen portparol na forumu.Jelena....zlatna..pa bela...to joj pseudonim?
Све зависи од гледишта, имаш међу нама људе који уз мање разлике имају прилично сличан живот, некима од њих је он веома драг, а за друге представља прави пакао по њиховом мишљењу. Сад замисли да су бесмртни, један проналази лијепе ствари, а други се пати цијелу вјечност.bilo bi glupo da jednako večno pate neko ko ima neki manji greh i neko ko je serijski ubica...
То неко из Господара прстенова?Ellen Gould White
žene bolje vare svetСве зависи од гледишта, имаш међу нама људе који уз мање разлике имају прилично сличан живот, некима од њих је он веома драг, а за друге представља прави пакао по њиховом мишљењу. Сад замисли да су бесмртни, један проналази лијепе ствари, а други се пати цијелу вјечност.
Ако мислиш у временским оквирима, немам појма како да апстрахујем вјечност и безвременост из моје садашње позиције, могу само да се копрцам у менталној гимнастици без назнака да ли сам у криву или у праву.![]()
Питаћу неку да ме подучи у варењу...žene bolje vare svet
šta ćeš kad si muško
neku što nije u fazi isijavanjaПитаћу неку да ме подучи у варењу...![]()
Послије егзорцизма или да га сам урадимneku što nije u fazi isijavanja![]()
![]()
![]()
![]()
ne nego stvarno ima kad isijavaju prošlost,a ti misliš da su sa tobomПослије егзорцизма или да га сам урадим.
To se zove : vole nekog ko ih ostavi, a sa tobom su da se utese...ne nego stvarno ima kad isijavaju prošlost,a ti misliš da su sa tobom![]()
![]()
То може бити проблем само ако си емотиван током варења, иначе се може варити и без јаких емоција, бар сам тако чуо.ne nego stvarno ima kad isijavaju prošlost,a ti misliš da su sa tobom![]()
![]()
ko zna,imaju pravo na veću slobodu,tako da nemam pojmaTo se zove : vole nekog ko ih ostavi, a sa tobom su da se utese...
Шта ћу, кад сам добар, млого волим да тешим.To se zove : vole nekog ko ih ostavi, a sa tobom su da se utese...
ja istiskujem dovoljno vode pa ne potonemТо може бити проблем само ако си емотиван током варења, иначе се може варити и без јаких емоција, бар сам тако чуо.
Da, za moga Batu, ja častim.За Робија?
Ti ne bi hebo ?istrošio sam intelekt,osta mi muzika i materija![]()
![]()