bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Sad sam se probudio

Taman kafa!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam se probudio
takođe, gde si bio ranije, društvo se razišloDobra noc![]()
Spavao.takođe, gde si bio ranije, društvo se razišlo
a ja sad odo da odgledam nešto pa sovanaSpavao.
Meni je ona znala biti jako cringy. Pogotovo kad je bila negativac. Nisam je baš nikad smatrao prijetnjom. Klaus je prvi negativac koji mi je ostavio utisak da je stvarno opasan.nemoj tako, ketrin se bolje oblači i seksi friz od elene![]()
a stalno menjaju paktove, tako da ne znam ko je uopšte negativacMeni je ona znala biti jako cringy. Pogotovo kad je bila negativac. Nisam je baš nikad smatrao prijetnjom. Klaus je prvi negativac koji mi je ostavio utisak da je stvarno opasan.
Katherine je po meni bila negativac dok je Damon nije zakopao u onu grobnicu. Kad je izašla postala je anti-heroj i sarađivala je sa braćom. Klaus mi nikad nije prestao biti negativac recimo.a stalno menjaju paktove, tako da ne znam ko je uopšte negativac
ako nekad pogledam do kraja seriju valjda će se znati ko je ostao negativac, da za sad je klaus.Katherine je po meni bila negativac dok je Damon nije zakopao u onu grobnicu. Kad je izašla postala je anti-heroj i sarađivala je sa braćom. Klaus mi nikad nije prestao biti negativac recimo.
dobro jutro MaksoEto, malo da svratim![]()
Dobro jutrodobro jutro Makso![]()
šta ima MaksoDobro jutro
Apple me srediošta ima Makso
drži mi fige danas trebaće mi ako uspe reći ću ti šta je bilo u pitanju![]()
štoooo?Apple me sredio![]()
Stavio betu macos-a i sredili meštoooo?
...valjda nije zelja da ti konacno podje za rukom da izbrises patos sa robivekom !??šta ima Makso
drži mi fige danas trebaće mi ako uspe reći ću ti šta je bilo u pitanju![]()
nema potrebe, ovih dana ti to radiš sam sa sobom...valjda nije zelja da ti konacno podje za rukom da izbrises patos sa robivekom !??![]()
Tu sam kad god vam zatreba pomoc,pa cak i za takve stvari...nema potrebe, ovih dana ti to radiš sam sa sobom
dali smo ti šansu i pokazao si se odlično u tome![]()
naravnoTu sam kad god vam zatreba pomoc,pa cak i za takve stvari...
...bitno je da je "patos cist",zar ne...!?![]()
Kao sto rekoh,uvek na usluzi...naravno
samo se ti i dalje prosti i služi za brisanje
barem neka korist od tebe![]()
okKao sto rekoh,uvek na usluzi...![]()
..gde mi je i pravo mesto,zar ne !?ok
aj sad
kafana je čista pa možeš biti odložen u zapećak![]()