- Poruka
- 89.439
da li smo mu dali šansu?nema potrebe, ovih dana ti to radiš sam sa sobom
dali smo ti šansu i pokazao si se odlično u tome![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li smo mu dali šansu?nema potrebe, ovih dana ti to radiš sam sa sobom
dali smo ti šansu i pokazao si se odlično u tome![]()
...neke stvari "sporo kontam" ali je bitno da radim na slucaju.da li smo mu dali šansu?
možda sad shvati kad se piše spojeno a kad ne..
Dušo moja, ukleta deponija gori NEPREKIDNO od 1977.!!!!!Jel to deponija u Viči gori? Celo nebo gori..
I to ubedljivo najrazvijenija!to samo govori kako ne cenimo našu predhrišćansku istoriju.
sramota, kao da se bojimo da pokažemo svetu da se na ovim prostorima rodila evropska civilizacija.
promaklo mi na tv jedan gospodin reče da ima starije neko pismo od sanskritaI to ubedljivo najrazvijenija!
I alfabet imaju!
Pa nisam baš sigurna!promaklo mi na tv jedan gospodin reče da ima starije neko pismo od sanskrita
znaš li nešto o tome
Al je očitao svima..
a šta će pizdi čovek od toliko laži i podmetačina, a bavi se istraživanjem.Al je očitao svima..Sa većinom se slažem, ali ono što mi je zanimljivo
je to što je toliko zapenio i sav je kao ljut, a zapravo je smešan.. ko nadureno
dete izgleda..
Zato jer se ljudi lože na taj slovenski paganizam pa ih lako izmanipulišu.a šta će pizdi čovek od toliko laži i podmetačina, a bavi se istraživanjem.
eto privi put sad videh taj novinski list svetovid. za fanariote sam odavno čuo da su vuci grabljivci, za rodnoverce da potiču iz rusije ali opet kakve to ima veze sa nama i nisam znao da ih kgb osmislio kad je puko komunizam.
jesi gledao klip. objasni čovek zašto. nije to loženje nego neznanje pa protivno hrišćanstvu aj u nekakve rodnoverce a do juče bili komunisti.Zato jer se ljudi lože na taj slovenski paganizam pa ih lako izmanipulišu.
Па то. Родноверје је настало противно хришћанству у фазону "ајмо се ми вратити нашој религији".jesi gledao klip. objasni čovek zašto. nije to loženje nego neznanje pa protivno hrišćanstvu aj u nekakve rodnoverce a do juče bili komunisti.
to nema veze sa našom religijom jer je nismo ni imali, to je bila narodna vera. ovi proučavaju od lepenskog vira običaje i kulturu. organizovana religija je nastala tek autokefalnošću srpske crkve.Па то. Родноверје је настало противно хришћанству у фазону "ајмо се ми вратити нашој религији".
Pa da ne bi ponovo počeli da verujemo.to nema veze sa našom religijom jer je nismo ni imali, to je bila narodna vera. ovi proučavaju od lepenskog vira običaje i kulturu. organizovana religija je nastala tek autokefalnošću srpske crkve.
problem je zašto to nekom smeta da saznamo u šta koga i zašto smo tako verovali.
vidi se po narodnim običajima da nismo ni prestali.Pa da ne bi ponovo počeli da verujemo.
Baš je lepo objasnio na primeru sa grčkom starom verom. Njima se to ne
zamera, a nama se zamera.
Konobar je trenutno na pauzi stoga se slobodno sam posluzi...Невјероватно шта се овдје дешава, кафана празна, а тема колико хоћеш, неке потрају чак и пола сата прије него што фамозно нестану, ваљда коњукција крсте са бермудским троуглом. Било ми постало мало монотоно овдје, па рекох хајде да направим малу паузу, сад свратим, а оно још горе, нема ни конобара, брука. На политици се нешто и дешава, али све нешто озбиљно, нико се не зеза, стварно неозбиљно за политику. Ај' сад у'здравље.