opet Maki zabušavaKonobar je trenutno na pauzi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet Maki zabušavaKonobar je trenutno na pauzi
Јел' Маки конобар или избацивач?opet Maki zabušava![]()
Ma treba coveku mali odmor,pregrejao se u nekiom diskusijama...opet Maki zabušava![]()
sve i svjaЈел' Маки конобар или избацивач?
Ambiciozan momak,snalazi se on lako u svaki posao...Јел' Маки конобар или избацивач?
Ма добар је он, има доста знања.Ambiciozan momak,snalazi se on lako u svaki posao...
..teologija mu samo nesto slabo ide a za drugo je tata mata.![]()
postavili smo ga za glavnog da bi naučio da služiМа добар је он, има доста знања.
...slazem se da ima,poznaje sve pljuvacke sajtove odakle skuplja "materijale protiv EGW"...Ма добар је он, има доста знања.
То је најтеже научити, противи се свему што јесмо и што смо усвојили током живота још од првих сјећања и лекција.postavili smo ga za glavnog da bi naučio da služi
čekamo sad da dođe da mu tražimo da nam opere noge kao gostima![]()
ja mislim da voli EKV......slazem se da ima,poznaje sve pljuvacke sajtove odakle skuplja "materijale protiv EGW"...
...a svakako zna i puno o ocima u kojima se kune...
Uuuups,promaklo mi...ja mislim da voli EKV...
uzgred ne piše se EGW nego EKV![]()
kroz socijalizaciju se naučimo sujeti...da se plašimo da nas drugi opažaju kao nekog niže vrednostiТо је најтеже научити, противи се свему што јесмо и што смо усвојили током живота још од првих сјећања и лекција.
Шта ти је егв, неки покрет, бенд, апликација? Значи опасна конкуренција теби и гласнику, само са друге стране стола?...slazem se da ima,poznaje sve pljuvacke sajtove odakle skuplja "materijale protiv EGW"...
...a svakako zna i puno o ocima u kojima se kune...
ElenaШта ти је егв, неки покрет, бенд, апликација? Значи опасна конкуренција теби и гласнику, само са друге стране стола?![]()
Ти си ди џеј или само џеј?
dosadni ste![]()
Džej JapaganovskiТи си ди џеј или само џеј?
Koslave kad već ustaješ, Bati ponesi jednu duplu porciju svinjskog gulaša.....ako te ne uhvate donesi nesto i za mene, u suprotnom - ne poznajemo se...![]()
ja sam do sad,sa ovim nikom,postovao 10664 poruke,plus one obrisaneТи си ди џеј или само џеј?
Нестају поруке, нестају теме, реле ли Елена? Мислиш на:kroz socijalizaciju se naučimo sujeti...da se plašimo da nas drugi opažaju kao nekog niže vrednosti
da popijemo jednu u to ime?ja sam do sad,sa ovim nikom,postovao 10664 poruke,plus one obrisane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За Робија?Koslave kad već ustaješ, Bati ponesi jednu duplu porciju svinjskog gulaša....
Robi bez svinjskog mesa ko da nije živЗа Робија?
dobro volim i tebe
Одма' падне бар за два левела. Ма скроз потоне.Robi bez svinjskog mesa ko da nije živ![]()