- Poruka
- 112.770
Sklona sam da verujem ljudima, nikad se neću opametititi to zaista poverovala Saletu![]()
Pa nije nemoguće da je i bio zaljubljen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sklona sam da verujem ljudima, nikad se neću opametititi to zaista poverovala Saletu![]()
bouže Salene mogu da se setim al čini mi se da je biki
a sa onom drugom baš smo se fajtali a jedan odma stao u zaštitu te dobi još jednog za fajt.
sećam se samo onog brzog što se hvalio za motor da su ga jeroh i ratnica nam gogilli mast vadili nešto u vezi motora i ćerkice.

ima, Agatha, mada ni to nisam siguranima neko da nije bio zaljubljen u gogilli po tebi![]()
E jadni Brzi se skrljao sa tim motorom, užasno, jedva je živ ostao, i godinama je hodao sa štapomne mogu da se setim al čini mi se da je biki
a sa onom drugom baš smo se fajtali a jedan odma stao u zaštitu te dobi još jednog za fajt.
sećam se samo onog brzog što se hvalio za motor da su ga jeroh i ratnica nam gogilli mast vadili nešto u vezi motora i ćerkice.

Budi siguran, ja sam Strejt sa velikim S!ima, Agatha, mada ni to nisam siguran
pa zar nije bio?
ma daj AgataSklona sam da verujem ljudima, nikad se neću opametiti
Pa nije nemoguće da je i bio zaljubljen
za njega ne znam, znam za nekog drugogima, Agatha, mada ni to nisam siguran
pa zar nije bio?

Voli da me loži više nego leba da jede jer sam idealna, hepo kocka - pali se lako al ne gasi nikako!ma daj Agata
Sad će još početi Sale da te loži![]()
Znam i jaza njega ne znam, znam za nekog drugog![]()

E onda se ti ložiš i na Jeroha i na Marsija!!!ima, Agatha, mada ni to nisam siguran
pa zar nije bio?
ma zezam se breBudi siguran, ja sam Strejt sa velikim S!

Mnogo ti mene zezaš!ma zezam se bre
a za marsa rekla mi ptičica![]()
taj drugi je sigurno još uvek.za njega ne znam, znam za nekog drugog![]()

sad nam samo još persa faliMnogo ti mene zezaš!
Nije lepo tako svoju staru drugaricu!

uopšteno, pa valjda me znašMnogo ti mene zezaš!
Nije lepo tako svoju staru drugaricu!
Imo je tada Marsi neku sisatu Venerijanku, bogami zgodnu, pune ruke poslama zezam se bre
a za marsa rekla mi ptičica![]()
volela bih da jestetaj drugi je sigurno još uvek.
ne vidim šta to radiš muškima te ih privlačiš baš toliko![]()
Znamuopšteno, pa valjda me znaš
Ma jestevolela bih da jeste
a ovi novi moderatori nemaju pojma kako je bilo moderisati nekada ovo sada je laganicaPu!
Pu!
Pu!
I njegov sabrat ludi vegan Kakael!a ovi novi moderatori nemaju pojma kako je bilo moderisati nekada ovo sada je laganica
sećaš se demijurga
zoran jov
kad krene sa kletvama i pretnjom vudu magije i kojekakvih grozota
pa zato nikako bio ne stoji uz fin kad sam ja u pitanju.Znam
Bockaš, bockaš,uh!
A sve kao fino!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
joj njemu sam stalno postavljala sliku bika ferdinanda kako miriše cvećeI njegov sabrat ludi vegan Kakael!
Što je govorio da ko jede piletinu postane gej!

On je snimio ceo Tube klip da se osveti znaš već kome gde ga je nazvao tetovirani rob i još svakako!a ovi novi moderatori nemaju pojma kako je bilo moderisati nekada ovo sada je laganica
sećaš se demijurga
zoran jov
kad krene sa kletvama i pretnjom vudu magije i kojekakvih grozota