- Poruka
- 16.578
jes pa i ja da izgubim noguimaju i ova vremena svoj šarm..
idi ponašaj se na tabovoj temi..celu žurku si propustila..

a i mašina za sudove mi treba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes pa i ja da izgubim noguimaju i ova vremena svoj šarm..
idi ponašaj se na tabovoj temi..celu žurku si propustila..

Bile su pod tim PDF-om, ljudi moji kakvih sam se gluposti načitala!a nije bilo teorije zavere?
Nikad!ne dostaješ ovde![]()
kakva su to bila nekad vremena na religiji
nikada više neće biti tako

ma sećam se kad si nas zvala tamo u kafanu pa naljutismo domaćeBile su pod tim PDF-om, ljudi moji kakvih sam se gluposti načitala!
Posle su postale poseban podforum
ti nisi, ti si bio finma sećam se kad si nas zvala tamo u kafanu pa naljutismo domaće![]()
Ma....ta teritorijalnost mi je potpuno besmislena!ma sećam se kad si nas zvala tamo u kafanu pa naljutismo domaće![]()
Не брини...jes pa i ja da izgubim nogu
a i mašina za sudove mi treba![]()
Ma da, čim je kročio drugi mužjaci prepoznali konkurenciju pa krenuli da kidišu.ti nisi, ti si bio fin
talasao i tamo i vamo![]()
ma hajd bilo je veseloMa....ta teritorijalnost mimje potpuno besmislena!
Upala sam između čekića i nakovnja!
Ni za velike pare ne bih više ikad to radila!
Obaška, što se užasavam teorija zavera, te mislim da je preglupo da to moderišem
Ja ne volim ratovanje,ko što znašma hajd bilo je veselo
na javi ratovanje a na pp pozivanje na kafu![]()
al se on umetnički izvukao a jeroh koji htede da odbrani druga naeba na krajuMa da, čim je kročio drugi mužjaci prepoznali konkurenciju pa krenuli da kidišu.
A baš je prijateljski nastupio, sećam se!
Naš mi je bilo neprijatno!
ma kakvo crn ratovanjeJa ne volim ratovanje,ko što znaš
Zato ih je Marsi GODINAMA svakodnevno maltretirao!al se on umetnički izvukao a jeroh koji htede na odbrani druga naeba na kraju
ma bila su to vesela vremena![]()
što bioti nisi, ti si bio fin
talasao i tamo i vamo![]()
Mnogi!ma kakvo crn ratovanje
ko još ratuje na forumu i čime, samo se tako umetnički izražavam![]()
Biki ili Deni?što bio
pa meni nikad nije namera da se svađam. bio sam samo blaži prema onoj što je bila bolesna a najviše me čašćavala
ja se nešto ne sećam da sam imala baš neke žestoke sukobe tamoZato ih je Marsi GODINAMA svakodnevno maltretirao!
Sve vas je osvetio za sto života!
zato što je bio zaljubljen u gogilliZato ih je Marsi GODINAMA svakodnevno maltretirao!
Sve vas je osvetio za sto života!
e da baš mi bilo degutantno kada je ona što je baš bila bolesna pisala jerohu dal to nosi pelenu jer je star i redjala svakakve bolesti koje kao ima zbog njegovih godinaBiki ili Deni?
ima neko da nije bio zaljubljen u gogilli po tebizato što je bio zaljubljen u gogilli

Imala si!ja se nešto ne sećam da sam imala baš neke žestoke sukobe tamo
malo su znale one ženskinje da budu u pokušaju da me kao isprovociraju dok se onaj bemu miša kako mu beše nick, nije pisac, veoma fino ponašao prema meni
Nisam ovo znala!zato što je bio zaljubljen u gogilli
čim nije ban to je mačji kašaljImala si!
Kuku majko!
Pa jel su DVE JEDINE OPOMENE ( nije bio čak ni C1) dala tebi i Džeku- onom piscu a oboje ste mi veoma dragi
Jadna ja!
Nikad nisam nikog banovala
ti to zaista poverovala SaletuNisam ovo znala!
Mislim da Marsi voli da maltretira i ovako i onako
ne mogu da se setim al čini mi se da je bikiBiki ili Deni?