- Poruka
- 89.439
gledala sam ranije.. poslednju deceniju ne gledam..jel gledate kvizove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gledala sam ranije.. poslednju deceniju ne gledam..jel gledate kvizove?
ma šta će ti pamet, takvi ne nasleđuju carstvo nebeskoТачно, глупости које ничему интелектуалном не служе, одиста су њихов неосвојив терен
a ti si intelektualac u pm..Тачно, глупости које ничему интелектуалном не служе, одиста су њихов неосвојив терен

Carstvo je deplasirano, sad je demokratija nebeska...ma šta će ti pamet, takvi ne nasleđuju carstvo nebesko
ziki kaže ne valja demos uopšteCarstvo je deplasirano, sad je demokratija nebeska...
To je napredak u odnosu na carstvo, jer glupani i degenerici vladaju, bez sanse da se smene mirnim putem...ziki kaže ne valja demos uopšte
a koji ono grčki filozof reče da je demokratija najveća glupost, da tri glupa seljaka odluče umesto nas dva pametna![]()
Ендру Тејт Акакије едишн.Тачно, глупости које ничему интелектуалном не служе, одиста су њихов неосвојив терен
hint svako ima rešenje rebusato ti je rebus na engleskom.. pre neki dan ste svi bili englezi..
С ким се сад свађаш?Ендру Тејт Акакије едишн.
Шала. Што си одмах у фајт моду.С ким се сад свађаш?
Ромска шала...Шала. Што си одмах у фајт моду.
Ово је ниво разоноде оних који пуне укрштене речи пре пензије, и раде тестове за децу и основце да би ''дигли свој'' и-ку...a ti si intelektualac upm..

A kako ga ti dižeš?Ово је ниво разоноде оних који пуне укрштене речи пре пензије, и раде тестове за децу и основце да би ''дигли свој'' и-ку...![]()
znači em je kratak, em se ne diže..Па ни не трудим се да га дижем, већ да га просветлим духовним истинама, јер су у њима готова решења проблема са којим се сусрећем уживо

Uh koliko me nerviraju ove kopije Slagalice.jel gledate kvizove?
Ma "ubi ga" intelektualno,,narocito ako je veceras planirao da nesto preprocita u neku "biblioteku"u komsiluku...mislim na intelekt, naravno..![]()
Sokrat, ako se ne varam...to na njega liči.ziki kaže ne valja demos uopšte
a koji ono grčki filozof reče da je demokratija najveća glupost, da tri glupa seljaka odluče umesto nas dva pametna![]()

Ne primecujem da je noc vesticanoć veštica je.. pazite čime mašete po forumu i kojekude..

vlast je vlast, pa sad bilo koji oblik uređenja, a vlast je slast.To je napredak u odnosu na carstvo, jer glupani i degenerici vladaju, bez sanse da se smene mirnim putem...
Nije isto autokratija i demokratija. Nadam se da Bog nije autokrata.vlast je vlast, pa sad bilo koji oblik uređenja, a vlast je slast.
i nad popom ima pop. neko samo romantizuje monarhiju pa direkt od boga, pa ako je dobar vladar on je uz boga, ako je loš on se odmetnuo od boga.Nije isto autokratija i demokratija. Nadam se da Bog nije autokrata.
ne dostaješ ovdeDa pozdravim i @.Gogilli. kad sam već ovde![]()
imaju i ova vremena svoj šarm..ne dostaješ ovde![]()
kakva su to bila nekad vremena na religiji
nikada više neće biti tako
celu žurku si propustila..