Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedino ako si ti ta komšinica, jel si mi rekao da su tvoja deca mala i da mogu da mi drže biblijsko predavanje?
...mala u odnosu na tebe ali kad vec treniramo memoriju - cudi me kako se ne secas da kad si davao neke primedbe na vaspitanje moje dece,izmedju ostalog jasno sam ti rekao da ukoliko imas neke lepo cerkice da trebas biti siguran da im nece biti dosadno u drustvo mojim momcima... :D
...valjda si tada mogao procitati neku poruku "izmedju redova"da to ipak nisu toliko mala deca...!??

jednom.jpg

Mrzi me da pogledam šta je teolog umno imao da kaže u društvu ove tri dame.
Al jednom sam pogledala snimak gde je ova voditeljka ugostila predsednika.
Kakav šok, jbt.. Ona se frlja nekim glomaznim rečima koje ni sama ne razume,
tako ko naš Robi, a on mrtav ozbiljan razgovara sa njom. Ne razumem kako
je uspeo da ostane ozbiljan..

Ok, neka postoje i takve voditeljke, ali da se ozbiljni sadržaji odvoje od
neozbiljnih. Ali jok.. i predsednik države je u cirkusu..

Mrzi me da pogledam šta je teolog umno imao da kaže u društvu ove tri dame.
Al jednom sam pogledala snimak gde je ova voditeljka ugostila predsednika.
Kakav šok, jbt.. Ona se frlja nekim glomaznim rečima koje ni sama ne razume,
tako ko naš Robi, a on mrtav ozbiljan razgovara sa njom. Ne razumem kako
je uspeo da ostane ozbiljan..

Ok, neka postoje i takve voditeljke, ali da se ozbiljni sadržaji odvoje od
neozbiljnih. Ali jok.. i predsednik države je u cirkusu..
Треба и мало разумевања за СПЦ ''теологе'' имати... они живе у свом ''теолошком балону и матриксу'', тотално одвојени од проблема сопственог народа, ког нит познају, нит умеју хендловати тешки кринџ који гостовање на Пинку или Хепију доноси...

Замисли да тебе увале у блатњаву ''теолошку'' и моралну битку са две ''сумњиве госпоје'' и другарицом Мајом, а треба да бар зрно морала у причи остане са твоје стране, пошто од пристојности тамо нема ништа, осим хула и згражавања публике од саме екипе и приче...

Онда Венди почне са рекламирањем несхваћеног вештичарења ''либералки'', и буца би требао да остане ''смирен и цивилизован'' према дамама, манирима искусног духовника који уме тешке болеснице да спусти у смирење и страх од Бога...

Па тога нема ни на форумима где те даљина закљања од трансфера блама, а камо ли на теве-у...

Дкле кренеш од себе и ове кафане, и видиш колико је исто

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back