dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.498
dobro konjuКо дивљем коњу потковица

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro konjuКо дивљем коњу потковица

...a nisi dakle sektas...!?nisam devojka, momamak i sektaš.
Nek su ti ziva i zdrava.i imam odraslu decu.
...sta ke sad ovo,da ti se nije pozalila neka moja komsinica...!?pa ti vidi šta ćeš ti ovde kad su ti deca mala
jedino ako si ti ta komšinica, jel si mi rekao da su tvoja deca mala i da mogu da mi drže biblijsko predavanje?sta ke sad ovo,da ti se nije pozalila neka moja komsinica...!?
...mala u odnosu na tebe ali kad vec treniramo memoriju - cudi me kako se ne secas da kad si davao neke primedbe na vaspitanje moje dece,izmedju ostalog jasno sam ti rekao da ukoliko imas neke lepo cerkice da trebas biti siguran da im nece biti dosadno u drustvo mojim momcima...jedino ako si ti ta komšinica, jel si mi rekao da su tvoja deca mala i da mogu da mi drže biblijsko predavanje?

ko gleda ovo?
  ko gleda ovo? 
Ромска идила ''православља'', то је тај дух... на вишем нивоу је још жешћа театрала и болешчина... Маки и Раја знају зашто, а и Артемије и сви зилоти посредноpo jutru se dan poznaje..ko gleda ovo?

Треба и мало разумевања за СПЦ ''теологе'' имати... они живе у свом ''теолошком балону и матриксу'', тотално одвојени од проблема сопственог народа, ког нит познају, нит умеју хендловати тешки кринџ који гостовање на Пинку или Хепију доноси...Mrzi me da pogledam šta je teolog umno imao da kaže u društvu ove tri dame.
Al jednom sam pogledala snimak gde je ova voditeljka ugostila predsednika.
Kakav šok, jbt.. Ona se frlja nekim glomaznim rečima koje ni sama ne razume,
tako ko naš Robi, a on mrtav ozbiljan razgovara sa njom. Ne razumem kako
je uspeo da ostane ozbiljan..
Ok, neka postoje i takve voditeljke, ali da se ozbiljni sadržaji odvoje od
neozbiljnih. Ali jok.. i predsednik države je u cirkusu..
otišla da kupi ....Đe je Džodžili sad da vidi da joj se u kafani ne priča o religiji.

kako ga ubodeГога је завршила у рехабилитационом центру за спамере... њено меко срце цензуру није издражло
Оно није дијагноза него иронија пасивно-агресивнимаkako ga ubode
mora se priznati odličan si "psiholog"
koja je tvoja dijagnoza?
i trebaА душица жао ми је.
vidi miša al se rasgoropadio dok mačke nemaЏоџили ускоро постаје СИПЦ монахиња Гогилија.

znamОно није дијагноза него иронија пасивно-агресивнима
Док је сама себи не даш, ништа од психологије по правилуznam
ja nemam dijagnozu
zato sam te i upitala za tvoju
Ево те у дуалистици (Макијевој, ''спаваш'')vidi miša al se rasgoropadio dok mačke nema
de ti nama kaži svoju dijagnozuДок је сама себи не даш, ништа од психологије по правилу
Набројиш све, па не прекрижиш непризнатеde ti nama kaži svoju dijagnozu
mani se drugih
ma znam ja da ste opterećeni i maki i ti sa mnomЕво те у дуалистици (Макијевој, ''спаваш'')

što bih se ja bavila tobomНабројиш све, па не прекрижиш непризнате
Маки те такву спушта... Ја те уздижем да водиш интервију... још само са собом и готовоma znam ja da ste opterećeni i maki i ti sa mnom
ko bi rekao da žene zamišljate kao monahinje
Па да... само фали ... и другима...što bih se ja bavila tobom
al je vreme da ti počneš da se baviš sobom a ne drugima