ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.361
Не тони... само благодари за свеТрагедија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не тони... само благодари за свеТрагедија.
Шта да се ради? Кажу Оци не треба савјетовати онога ко савјет не тражи.Не тони... само благодари за све
Чобански прозивашMaki diplomac
Jahvin je pitomac
zelenu pločicu sada su mu dali
jer se brojem poruka stalno nešto hvali
Rešio je na forumu da uvede red
nesrećnog dedu odmah stavio pod led
Gogili se opire i mlatilicom brani
al je Maki rešio da je na 3 dana forumski sahrani
no Gogili je vična da rečima se igra
ne može je Maki uhvatiti, jer vrti se ko čigra
More Marko ne ori gogiline postove
bolje ti je sa njom da gradiš prijateljstva mostove
jer vučica je ona i ruka joj meka
ako se ne paziš ostaće od tebe samo jedna fleka
a šta misliš da te prijavim što kao zelembać moj nik nipodaštavašЈош кад би Макија било брига за Џоџилине ајмо рећи ставове.

Не... него свети Серафим каже у оригиналу, да се духовни савет не даје оном који није заинтересован за духовно...Шта да се ради? Кажу Оци не треба савјетовати онога ко савјет не тражи.
ma jelЧобански прозиваш

Па то је наша Џоџи 1/1.Не... него свети Серафи каже у оригијналу, да се духовни савет не даје оном који није заинтересован за духовно...
То је условна поука
Хмуџа јадно исмева, не уме да духовитошћу ублажи прозивање манаma jel
kad si ti pesmicom prozivao to ti je bilo kul a
dosta se ....uvlačiš sažaliće se makica mukica na tebe
ma nemojХмуџа јадно исмева, не уме да духовитошћу ублажи прозивање мана

tvoje pravo da ti se ne sviđa ono što pišem...nije neka pesmica al je ok za nešto što je napisano u tri minuta...Хмуџа јадно исмева, не уме да духовитошћу ублажи прозивање мана
ц... не добија духовне савете, већ моралне пацке... нужно и условно је разликаПа то је наша Џоџи 1/1.
Клиначка Шабанија, никако ок од маторогtvoje pravo da ti se ne sviđa ono što pišem...nije neka pesmica al je ok za nešto što je napisano u tri minuta...
Не чини се да је пријемчива ни за духовне савјете.ц... не добија духовне савете, већ моралне пацке... нужно и условно је разлика
evo je duhovnost na deluКлиначка Шабанија, никако ок од маторог коња
Духовни савети се дају само онима који могу барем делићем њега да се окористе...Не чини се да је пријемчива ни за духовне савјете.
Ако ти тако кажеш мора да је тако.evo je duhovnost na delu
ma vas dvojica ste samo dva lika koja ne znaju šta će u svom životi pa vise od jutra do mraka na forumu
jel to daješ duhovne savete tako što vredjaš ljude?Духовни савети се дају само онима који могу барем делићем њега да се окористе...
Онима који похуле још грђе после испомоћи - никако... тек се са искуством провали на време коме шта
Простацима - просташтво... Србија Србимаjel to daješ duhovne savete tako što vredjaš ljude?

Ти вријеђаш а ни духовне савјете не дајеш. Цццjel to daješ duhovne savete tako što vredjaš ljude?
Снежан и седам патрљака...makica mukica

ko si ti da daješ bilo kome duhovne savete?Ти вријеђаш а ни духовне савјете не дајеш. Ццц

Ти ниси зато га ниси ни добила.ko si ti da daješ bilo kome duhovne savete?
zamišljaš da si iznad drugih i da je tebi bogom dato da to radiš
jel neko uopšte tražio bilo kakav savet od tebe?
Само један обичан човјек који као и сви други иде кроз живот а успут покушавам живјети црквеним животом и тако нешто направити од себе.šta si umislio da si?
С обзиром да је ово форум не можемо баш знати како неко живи у пракси.brdo teorije
brdo kopiranih citata od tebe
praksa nula
У теби влада дух гордости нажалост. Каже св. Макарије Оптински да сви гријеси потичу од гордости.ti ko ovi sektaši
samo što ne kažeš
ja sam godinama proučavao sveto pismo i znam je celu napamet i mogu davati duhovne savete
Ти вријеђаш а ни духовне савјете не дајеш. Ццц
dete svi ljudi u sebi imaju i gordost i ponos i sujetu i ego ...Ти ниси зато га ниси ни добила.
Само један обичан човјек који као и сви други иде кроз живот а успут покушавам живјети црквеним животом и тако нешто направити од себе.
С обзиром да је ово форум не можемо баш знати како неко живи у пракси.
У теби влада дух гордости нажалост. Каже св. Макарије Оптински да сви гријеси потичу од гордости.

Ја никада нисам спорио да имам многобројне мане.dete svi ljudi u sebi imaju i gordost i ponos i sujetu i ego ...
neko manje neko više ali svi to posedujemo
za razliku od tebe ja to priznajem dok neki znaju reći kako su operisani od toga
Није довољно само признати већ и радити на томе.kada se sve sabere ko je onda gordiji, sujetniji itd itd ....