- Poruka
- 402.120
ahahaha Robi dominiraš vecerasEeeeh sta ti je stara skola,nikad "praznih ruku"...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha Robi dominiraš vecerasEeeeh sta ti je stara skola,nikad "praznih ruku"...![]()

dobro se snalazi u nebiliskoj realnosti..ahahaha Robi dominiraš veceras![]()
meni liči na babu narikačuЦрквени Типик... Штета што су то избацили из СПЦ, мого би чист њу ејџер да будеш...
...zapravo se ocajno trudim da Vas pratim ( mislim na Vas mlade) tako da su komplimenti ipak za Vas...ahahaha Robi dominiraš veceras![]()
Де нам реци Роби колико година имаш? Јеси стари дједица?...zapravo se ocajno trudim da Vas pratim ( mislim na Vas mlade) tako da su komplimenti ipak za Vas...![]()
Ништа не мари... да имаш појма о Цркви и типичним службама, па да се увредим... ниси ти кривmeni liči na babu narikaču
e sad izvini što ti je to vladika
Po meni ako se neko snalazi u Biblijskoj realnosti onda nece imati velikih problema i u neBiblijskoj...ako uopste postoji takva !?dobro se snalazi u nebiliskoj realnosti..
V se piše malim slovom kada se odnosi na množinu, a velikim kada se obraćaš...zapravo se ocajno trudim da Vas pratim ( mislim na Vas mlade) tako da su komplimenti ipak za Vas...![]()

Крунисан ретардацијом смислаahahaha Robi dominiraš veceras![]()
što moram da znam?Ништа не мари... да имаш појма о Цркви и типичним службама, па да се увредим... ниси ти крив
ajde ne kmeči.. to ti je karma, zato što si mene dirao..Крунисан ретардацијом смисла

evo ja ću da pogađam...Де нам реци Роби колико година имаш? Јеси стари дједица?
Jesam sinko...ono bas stari...Де нам реци Роби колико година имаш? Јеси стари дједица?
ti imaš problem u obe realnostiPo meni ako se neko snalazi u Biblijskoj realnosti onda nece imati velikih problema i u neBiblijskoj...ako uopste postoji takva !?
...mozda je malo teze praviti analogiju u obrnutom smeru...
Ja cijenim negdje 45-50.evo ja ću da pogađam...
35
Kao sto rekoh,glumacki ti talenat jos uvek na nivou...V se piše malim slovom kada se odnosi na množinu, a velikim kada se obraćaš
jednoj osobi sa poštovanjem..
samo glumim zainteresovanu za tvoju pismenost..![]()
Jaaaako blizu...vruce,vruce...evo ja ću da pogađam...
35
...vruuuce,jako vruce...Ja cijenim negdje 45-50.
ma nee.. tad će se već vratiti u pravoslavlje..Ja cijenim negdje 45-50.
Да, ал по 21ти пут...evo ja ću da pogađam...
35
...a ko ti reko da tamo vec nisam !?ma nee.. tad će se već vratiti u pravoslavlje..

jao, kako si ti misteriozan..Jaaaako blizu...vruce,vruce...

Jaaaako blizu...vruce,vruce...
kod tebe vruce malte ne vrelo...vruuuce,jako vruce...