- Poruka
- 399.933
gde .kad..su to ispovesti bile javne..Не прихвата се лукава исповест, а ни исповедници...
Чак су пре исповести биле јавне, свако је поред тебе могао да чује где не умеш да јачаш
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde .kad..su to ispovesti bile javne..Не прихвата се лукава исповест, а ни исповедници...
Чак су пре исповести биле јавне, свако је поред тебе могао да чује где не умеш да јачаш
Војна тајнаgde .kad..su to ispovesti bile javne..![]()
На почетку хришћанства у првим вијековима исповијест је била јавна. У Св. Писму у Посланици Јаковљевој пише:gde .kad..su to ispovesti bile javne..![]()
Сале је тад био почетно побожан... онда су му се десила ''просвета'' крстарицомi meni Borka nedostaje..
a secas se koliko smo pp-a razmenili kada si se inatio sa njenim avatarom..![]()
al nećete ni ti ni tab da priznate da ste nakon tog prepucavanja stavili u pravilnik, nego ste morali da isterate svojei meni Borka nedostaje..
a secas se koliko smo pp-a razmenili kada si se inatio sa njenim avatarom..![]()
jbt baš pratiš moj radСале је тад био почетно побожан... онда су му се десила ''просвета'' крстарицом
Типик је типик, нисам га ја измислио... слатке су ти само реформе, а и реформатори... жалосноjbtbaš pratiš moj rad
a po temama i postovima ništa se nije promenilo.
pobožan onda i pobožan sad.
pravoslavlje cenim i patrijarha pavla.
a akakije samo zna da baca anatemu![]()
ne zivimo u početku hrišcanstva vec u 21 veku pa se i nacin ispovesti promenio..На почетку хришћанства у првим вијековима исповијест је била јавна. У Св. Писму у Посланици Јаковљевој пише:
"Исповиједајте пак једни другима сагрјешења, и молите се Богу једни за друге, да оздравите. Много је моћна усрдна молитва праведника." (Јаковљева 5:16).
То је тачно. Мада се доста та Св. Тајна претворила у формалност. Причао сам о томе са једним свештеником у Саборној цркви у НС и каже ми да се људи долазе исповиједати само пред Причешће реда ради и ништа конкретно не говоре. Губи се смисао тако.ne zivimo u početku hrišcanstva vec u 21 veku pa se i nacin ispovesti promenio..
bilo je i tada koliko se secam u pravilniku ..zato smo i reagovalial nećete ni ti ni tab da priznate da ste nakon tog prepucavanja stavili u pravilnik, nego ste morali da isterate svojeiako je žena javno napisala da joj ne smeta.
to vam bolo oči a ona dvojica sa morisonom na avataru vam nije smetalo iako je jedan bio supermod
ako je sveta tajna ..nema logike da bude javna ..tako da se morala transformisati..crkve moraju da budu u koraku sa vremenom i prosvecenjem ljudi..i tako da se i ponasaju..То је тачно. Мада се доста та Св. Тајна претворила у формалност. Причао сам о томе са једним свештеником у Саборној цркви у НС и каже ми да се људи долазе исповиједати само пред Причешће реда ради и ништа конкретно не говоре. Губи се смисао тако.
Трансформисала се јер су људи били невољни да јавно исповиједају гријехе па се временом тај елемент јавности изгубио.ako je sveta tajna ..nema logike da bude javna ..tako da se morala transformisati
a šta je kod tebe kratko..pamet ili nešto drugoСтоички то прихвати... кратку и јасну мисао би требало да вежбаш...
Питај Јасну, она је и кратка
Ma ona ti jedno javno napiše, a drugo tajno na moderatorskom, a treće još tajnijeal nećete ni ti ni tab da priznate da ste nakon tog prepucavanja stavili u pravilnik, nego ste morali da isterate svojeiako je žena javno napisala da joj ne smeta.
to vam bolo oči a ona dvojica sa morisonom na avataru vam nije smetalo iako je jedan bio supermod

Типик је типик, нисам га ја измислио... слатке су ти само реформе, а и реформатори... жалосно
Упристоји се мало, дете... ниси на кафи са другарицамаa šta je kod tebe kratko..pamet ili nešto drugo
Zapravo nisi ga definitivno potrosila jer smo imali ovde prilike da veoma cesto primecujemo tvoj glumacki talenat...nekako ti uloga "zainteresovana za religiju" prirasla za srce mada si se takodje jako dobro snalazila u ulozi "zenskog Ramboa"...trebala sam da budem glumica..protraćila sam talenat na forum..
Црквени Типик... Штета што су то избацили из СПЦ, мого би чист њу ејџер да будеш...
meni dovoljno što je rekla javno, da čitam misli još nisam razvio korteksMa ona ti jedno javno napiše, a drugo tajno na moderatorskom, a treće još tajnije
na pp.. pa onda drugi budu krivi, a ona puna razumevanja..![]()
kako nisam..ja tebe ovde dozivljavam kao moju drugaricuУпристоји се мало, дете... ниси на кафи са другарицама
Јачи клип од оца Рафаила и Покемона.
..sta je bre ovo,gde ja zalutah - sve sami dinosaurusi ovde,ja mislio neko izabrano mlado drustvo kad ono...Ах та давна времена... са сетом их се заборављам... на твоју срећу![]()

Javna ispovest je jedna od tehnika ispiranja mozga u kultovima...На почетку хришћанства у првим вијековима исповијест је била јавна. У Св. Писму у Посланици Јаковљевој пише:
"Исповиједајте пак једни другима сагрјешења, и молите се Богу једни за друге, да оздравите. Много је моћна усрдна молитва праведника." (Јаковљева 5:16).
Koliko vas ima u tvojoj glavi?Zapravo nisi ga definitivno potrosila jer smo imali ovde prilike da veoma cesto primecujemo tvoj glumacki talenat...nekako ti uloga "zainteresovana za religiju" prirasla za srce mada si se takodje jako dobro snalazila u ulozi "zenskog Ramboa"...![]()
eeee jedino sam ja blesa pa kazem i javno i tajno ono sto mislimMa ona ti jedno javno napiše, a drugo tajno na moderatorskom, a treće još tajnije
na pp.. pa onda drugi budu krivi, a ona puna razumevanja..![]()