dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.498
lako bi mi tebe rešili da si samo tiSmanjio sam takve poruke u zadnje vrijeme primjetio sam. Valjda me smorilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lako bi mi tebe rešili da si samo tiSmanjio sam takve poruke u zadnje vrijeme primjetio sam. Valjda me smorilo.
Kad se dogodila promjena? Pošto je to vidim 2009. praistorija u digitalnom vremenu.fali ovde sopstvena misao, non stop citati iz biblije kao "argumenti", sv. otaca, subotarlije, watchtowera, zasiti.
a za kafanu pogledaj kako je ranije bilo
https://forum.krstarica.com/threads/klub-religion-v.284564/
slabo se privikavam na novo![]()
kafana je otvorena te godine a vidiš i sam da sam ti dao petu po redu u istoj godini. na 20.000 postova se zatvara. posle nisam siguran kako se zvala, konak, tako nešto i tu je bilo živo i ne vezano za pdf. pa kad su počeli religijski postovi polako ljudi napuštali kafanu. i u tendenciji opadanja je. ne bi me čudilo da izbace kafanu. nije od tebe počelo jednostavno smanjio se broj korisnika i manje šale ima uglavnom fajt sa teme se preseli ovde.Kad se dogodila promjena? Pošto je to vidim 2009. praistorija u digitalnom vremenu.
ja sam tamo imala najviše poruka..fali ovde sopstvena misao, non stop citati iz biblije kao "argumenti", sv. otaca, subotarlije, watchtowera, zasiti.
a za kafanu pogledaj kako je ranije bilo
https://forum.krstarica.com/threads/klub-religion-v.284564/
slabo se privikavam na novo![]()

sećam se kad se kao nešto dogovaralo i glasalo da li da bude spamerska kafana, jbt a šta bi pa kafana bila nego spam i čatja sam tamo imala najviše poruka..![]()

Prelistala sam par strana. Baš je bilo zabavno.sećam se kad se kao nešto dogovaralo i glasalo da li da bude spamerska kafana, jbt a šta bi pa kafana bila nego spam i čat
baš sam omatorio sećam se šta je bilo pre 15 godina jasno kao dan![]()
opuštencija, zezancija, čak i onaj stajić sa svih sedam klonova se zezaoPrelistala sam par strana. Baš je bilo zabavno.
Немој ни сад...ne smem ni da čitam šta je kojica tamo žvrljala..
protraćila sam talenat na forum..ti da šutiš, medonjo..Немој ни сад...

kojica je bila čudone smem ni da čitam šta je kojica tamo žvrljala..

Шта да радиш, било некад женскиња па ти кафана била одскочна даска за пп... ал дођоше година и збиљаnajgori su mi ti kilometarski postovi. neko to voli ja ne.
и то обогаћује живот узвишеним смислом и функциојом, и то веомаБог да јој душу прости...kojica je bila čudo![]()

Значи ти си набила негативну ''карму'' која се данас плаћа?ja sam tamo imala najviše poruka..![]()
puu sotono..jezik pregrizo..kakav pokoj dušiБог да јој душу прости...![]()

nisam ja, kojica je..Значи ти си набила негативну ''карму'' која се данас плаћа?

Црни хумор... она је схватила, а ти по фрустрацији...puu sotono..jezik pregrizo..kakav pokoj duši![]()
tebe cu da upokojim jednim klikomЦрни хумор... она је схватила, а ти по фрустрацији...
Молим за милост неразумевањем

Тачно, то ће све да их потамани...Sad ce i satanisti da se registruju, pa ce sve biti potaman...
Jesmo se mi beše na Ženama takmičile sa reputacijama? Sećaš se onihtebe cu da upokojim jednim klikom![]()
secam se i dugmica i repki i sada lajkova...bila je to zahebancija koliko se secamJesmo se mi beše na Ženama takmičile sa reputacijama? Sećaš se onih
zelenih dugmića?
Ах та давна времена... са сетом их се заборављам... на твоју срећуtebe cu da upokojim jednim klikom![]()

da.. I onda je Stnco našao način da mi daje dve reputacije dnevno.secam se i dugmica i repki i sada lajkova...bila je to zahebancija koliko se secam
NikadaNišta ne brini, Bog sve vidi i sve pamti..Ах та давна времена... са сетом их се заборављам... на твоју срећу![]()