- Poruka
- 400.000
ne zaboravljaj se..posebno ne na politici a ni ovde ..Ах та давна времена... са сетом их се заборављам... на твоју срећу![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zaboravljaj se..posebno ne na politici a ni ovde ..Ах та давна времена... са сетом их се заборављам... на твоју срећу![]()

pamtim i ja a za njega je to gore nego da mu Bog pamtiNišta ne brini, Bog sve vidi i sve pamti..![]()

Aaaaa. E, to je drugo.
Ja idem na forum počim nisam napravio onu kućicu sa motorom pa da prokrstarim Jevropu sa mojom dragom kako smo odavno isplanirali. (To jes ja sam isplanirao. Ona više voli da gleda španske serije).
A kad je napravim, nećete vi mene videti. Ima da ostanem legenda koje ćete se povremeno setiti.
Samo da u međuvremenu ne postanem starosedelac kao brat kojica, jer stari, a pogotovo stari sedeoci, ne putuju previše.![]()
Арнолде, ти ли си?ne zaboravljaj se..posebno ne na politici a ni ovde ..ja sve vidim![]()
Nemoj tako oštro prema duhovniku. A da mu se ispovedamo malo, pa nek pamti on?pamtim i ja a za njega je to gore nego da mu Bog pamti![]()

jes nije bilo drugih kafana pa mi zbog toga nedostaje čat na religijiШта да радиш, било некад женскиња па ти кафана била одскочна даска за пп... ал дођоше година и збиља
Навикавај се опуштања у другом смеру (оног са ногама напред)и то обогаћује живот узвишеним смислом и функциојом, и то веома

Ako ti je kafana bila odskočna daska za pp a meni nisi pisao ppjes nije bilo drugih kafana pa mi zbog toga nedostaje čat na religiji![]()

Духовници не морају да памете, они виде изнутраNemoj tako oštro prema duhovniku. A da mu se ispovedamo malo, pa nek pamti on?![]()
Ma ja ako ti se ispovedim, neće ti biti dobro.Духовници не морају да памете, они виде изнутра

Тад још није чито Стари Завет...Ako ti je kafana bila odskočna daska za pp a meni nisi pisao pp
onda sam uvređena..![]()
nadoknadili smo za sve godine dok smo bili zelembaći.Ako ti je kafana bila odskočna daska za pp a meni nisi pisao pp
onda sam uvređena..![]()
šta ljubomorišeš?Тад још није чито Стари Завет...
Од тад се одао пп-у... мучки...
Па већ те знам, шта има да ми причаш о својим промашајима среће у животу... таквих аутодуховних ко ти, ко у фабрици патика у Вијетнаму, или Непалу...Ma ja ako ti se ispovedim, neće ti biti dobro.![]()

Ou, ti misliš da već unapred sve znaš?Па већ те знам, шта има да ми причаш о својим промашајима среће у животу... таквих аутодуховних ко ти, ко у фабрици патика у Вијетнаму, или Непалу...![]()
Упамти ћете Ви мене, хоћете...pamtim i ja a za njega je to gore nego da mu Bog pamti![]()

Догодила се промена, онда кад је уоченаKad se dogodila promjena? Pošto je to vidim 2009. praistorija u digitalnom vremenu.
uhh ne plaši me sada pred spavanje...Упамти ћете Ви мене, хоћете...![]()

Хвала на исцрпном и детаљном одговору.Догодила се промена, онда кад је уочена
a šta ako mu se naše ispovedi oslade..inspirišu ga pa se navadiNemoj tako oštro prema duhovniku. A da mu se ispovedamo malo, pa nek pamti on?![]()
ni meni nije pisao pp, osim kada je dobijao vitamineAko ti je kafana bila odskočna daska za pp a meni nisi pisao pp
onda sam uvređena..![]()

Стоички то прихвати... кратку и јасну мисао би требало да вежбаш...Хвала на исцрпном и детаљном одговору.
Да.Стоички то прихвати... кратку и јасну мисао би требало да вежбаш...
Питај Јасну, она је и кратка
nedostaje mi borka, od nje sam najviše pp dobijaoni meni nije pisao pp, osim kada je dobijao vitamine![]()

Не прихвата се лукава исповест, а ни исповедници...a šta ako mu se naše ispovedi oslade..inspirišu ga pa se navadi
i meni Borka nedostaje..nedostaje mi borka, od nje sam najviše pp dobijao![]()