coco bill
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Не секирај се око Јермена брате... Исак сирин им је прореко да ће због одступништва од православља, дебело да плате, пре него се поврате у православље... кроз страдање ће се опаметити...@ИПХ ЗИЛОТ нам се вратио на форум.![]()
Трагедија је то брате. Под исламском чизмом се нико не проведе лијепо. Страдални су народ они.Не секирај се око Јермена брате... Исак сирин им је прореко да ће због одступништва од православља, дебело да плате, пре него се поврате у православље... кроз страдање ће се опаметити...
Знам, али гледај духовно, а не емотивно... разуми да ће тако да оздраве верски... Бог их васпитава преко проклетих мухамединаца и совјетских изрода... и то други пут... дакле има још наде за њих, чим их Бог кара!Трагедија је то брате. Под исламском чизмом се нико не проведе лијепо. Страдални су народ они.
Надајмо се да си у праву јер им је само још Бог остао као нада за спасење.Знам, али гледај духовно, а не емотивно... разуми да ће тако да оздраве верски... Бог их васпитава преко проклетих мухамединаца и совјетских изрода... и то други пут... дакле има још наде за њих, чим их Бог кара!
И нама је исто ко и Јерменима... и Псалмист каже да је проклет сваки који се узда у човека...Надајмо се да си у праву јер им је само још Бог остао као нада за спасење.
Па јесте нам исто само што смо геополитички гледано у бољој позицији јер макар имамо какву-такву државу од 7 и нешто милиона плус РС. Јермени су збијени у 3 милиона између Турске и тзв. Азербејџана а хомеинистичким мантрашима не вјерујем да ће помоћи. Бог нек нам је на помоћи.И нама је исто ко и Јерменима... и Псалмист каже да је проклет сваки који се узда у човека...
Ми и кад смо се уздали у Руског цара, то је само зато што је био Божији слуга... Таквих царева више нема, тако да нам остаје само Цар над Царевима, што и јесте најчистија вера у Христа - директна и светоотачка
Иран је дно дна, скоро ко Изреал... али то су људски планови и ретко кад их Бог допусти да се одвију по зацртаном...Па јесте нам исто само што смо геополитички гледано у бољој позицији јер макар имамо какву-такву државу од 7 и нешто милиона плус РС. Јермени су збијени у 3 милиона између Турске и тзв. Азербејџана а хомеинистичким мантрашима не вјерујем да ће помоћи. Бог нек нам је на помоћи.
Знам али пале се људи на њих јер вичу марг бар Амрика.Иран је дно дна, скоро ко Изреал... али то су људски планови и ретко кад их Бог допусти да се одвију по зацртаном...
То је обична раја... битно је да се вође освесте да им нема ослонца ни у Америци ни у Русији... Амери бар привидно дају слободу религији, док код Руса тога нема (и даље је опасно због политизације свега)...Знам али пале се људи на њих јер вичу марг бар Амрика.
mene bogami srpskogНас ваљда интересује вера и спасење Јерменског народа
Сваког би требало... наравно прво свог, али не само свогmene bogami srpskog
samo svog, drugi za svogСваког би требало... наравно прво свог, али не само свог
Слагао би и за свог... ниси светосавац...(скроз)samo svog, drugi za svog
mogu da saosećam (usputno) al da se brinem, slagao bi kad bi to izjavio.
e pa nisam znao da je to uslov da se brine za svoj narod i državuСлагао би и за свог... ниси светосавац...(скроз)
Konkretno nas ista sila napada. I nas i Jermene.mene bogami srpskog
Знао си... ал оћеш по својој верзији православље...e pa nisam znao da je to uslov da se brine za svoj narod i državu![]()
Јермени су се управо, по мом мишљењу ослободили нестабилног савезника, по цену умањења сопствене државе...Konkretno nas ista sila napada. I nas i Jermene.
Јермени тренутно немају савезника. Ако се са Русије прешалтају на Иран богами ће се фино усрећити а УСА ће слати "тотс енд прејерс". А Турци им кидишу на државу.Јермени су се управо, по мом мишљењу ослободили нестабилног савезника, по цену умањења сопствене државе...
Нама тек следи тај корак, надам се блажи него њима...