Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Pravni.Bravo
Koji fax?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravni.Bravo
Koji fax?
Lepa je neka.Najače mi kad neko dodje i napiše ja sam odrasla/odrastao na kvalitetnoj muzici i onda obavezno ide nešto strano kao mi smo tupavi pa naša muzika ne valja.
Valjda svako polazi od sebe kako vidi sebe i svoj narod.
Ja smatram da je naša muzika lepa
a kakvog bi ti crnca da ti prikažu?ma daj kada mi prikažu tamo nekog crnca sa deset minjuša što u uvo što u nos, udara u tam tam dok puši travu i peva, ja sad kao sam in jer njega slušam ...
Nikakvoga kakvog bi ti crnca da ti prikažu?
o ukusima se ne raspravlja.Nikakvog
Napisa skoro jedan kreten na jednoj temi kako je sramota u 21 veku da se divimo našoj srpskoj nošnji kao seljoberi smo.
Zapadna kultura mu je in
Zašto da ne raspravljam?o ukusima se ne raspravlja.
ja kad čujem gusle ko da me spopao zli duh božiji
a koliko su samo gusle zaslužne za srpske spevove.
rock and roll i slama iz dupeta baš coolZašto da ne raspravljam?
Pa i ovde sam se načitala sličnih izjava i sada takvi mogu da rasoravljaju o tome, kako oni što slušaju domaće su seljačine a oni su kao kul pa preferiraju stranu muziku a seno im još uvek viri iz dupeta
Mislim da potenciranje mirise na fasizam. Busanje u stare mitove, pobede, bitke, nosnje,Nikakvog
Napisa skoro jedan kreten na jednoj temi kako je sramota u 21 veku da se divimo našoj srpskoj nošnji kao seljoberi smo.
Zapadna kultura mu je in
Ako ti kažeš da je ovo fašizam ..... okMislim da potenciranje mirise na fasizam. Busanje u stare mitove, pobede, bitke, nosnje,
jedan stih:
I march before a martyred world, an army for the fight
I speak of great heroic days, of victory and might
I hold a banner drenched in blood, I urge you to be brave
I lead you to your destiny, I lead you to your grave
Your bones will build my palaces, your eyes will stud my crown
For I am Mars, the god of war, and I will cut you down
Какав фашизам ради се о очувању оног истинског српског православног духа.Mislim da potenciranje mirise na fasizam. Busanje u stare mitove, pobede, bitke, nosnje,
jedan stih:
I march before a martyred world, an army for the fight
I speak of great heroic days, of victory and might
I hold a banner drenched in blood, I urge you to be brave
I lead you to your destiny, I lead you to your grave
Your bones will build my palaces, your eyes will stud my crown
For I am Mars, the god of war, and I will cut you down
Potenciranje narodnih nosnji u spotovima, a ne nosenje iste na ulici, je propaganda....Ako ti kažeš da je ovo fašizam ..... ok
eto onda sam ja fašista
Pogledajte prilog 1418313
bitno da je ovo po standardu
Pogledajte prilog 1418315
Isto pitanje za tebe: Jel nosis sajkacu i opanke?Какав фашизам ради се о очувању оног истинског српског православног духа.
Не. Једна је ствар носити ношњу стално а друга мислити да је то сељаклук.Isto pitanje za tebe: Jel nosis sajkacu i opanke?
ima manifestacija gde se nosiIsto pitanje za tebe: Jel nosis sajkacu i opanke?
Jesam rekao da je seljakluk? No ne vidjam nesto da to neko nosi,Не. Једна је ствар носити ношњу стално а друга мислити да је то сељаклук.
Gde potenciram, molicu? A te manifestacije, cak ni vasari nisu vise....ima manifestacija gde se nosi
inače potenciranje da je sve što je naše užas a tamo nečije super je u stvari užas
čovek koji ne ceni svoje korene i svoj narod nikada neće ceniti ni tudj to je varka
nisi ti rekao ali ima ko jeste i što si se ti onda pronašao u tome?Jesam rekao da je seljakluk? No ne vidjam nesto da to neko nosi,
osim u propagandnim spotovima...
uskoro ćeš gledati ovako nešto svakog dana po ulicama i to vam nije zastrašujućeGde potenciram, molicu? A te manifestacije, cak ni vasari nisu vise....
Kad budem video po varosicama da se to nosi, onda da pricamo...
Nisam se pronasao u tome, nego si meni zalepila kao ja se lozim, na black metalnisi ti rekao ali ima ko jeste i što si se ti onda pronašao u tome?
nazvati fašizmom što neko voli obeležja svog naroda je zaista zastrašujuće
Jel bi bilo ok da su u narodnoj nosnji?uskoro ćeš gledati ovako nešto svakog dana po ulicama i to vam nije zastrašujuće
a da nema opanke i šajkaču
Pogledajte prilog 1418321
cccc Makso nisam tebi zalepila jer ti si postavljao i naše pesme čak i one koje ne voliš ali voli tvoja žena i nikada nisi nipodaštavao svoj narodNisam se pronasao u tome, nego si meni zalepila kao ja se lozim, na black metal
kostimizaciju, a kao pljujem narodnu nosnju, ili si to odgovorila nekom drugom?
bilo bi ok da jednog muškarca nema na toj slici i da umesto njega stoji devojkaJel bi bilo ok da su u narodnoj nosnji?
Ma pusti, nesto si ogorcena, triger je bio samo spot koji sam postavio.bilo bi ok da jednog muškarca nema na toj slici i da umesto njega stoji devojka
nije bilo samo u BG ne slušati narodnu nego u svim gradovima dok se po selima negovali narodnjaciMa pusti, nesto si ogorcena, triger je bio samo spot koji sam postavio.
To sto ne slusam narodnu muziku, je zbog toga sto kad sam poceo
sa muzikom, slusati natodnu muziku u bgd je bilo sramota.
No to ne znaci da se nije slusao domaci rok.
Nisam iz tog vremena, samo ti kazem kako je bilo. U bgd to slusati je bilo sramota sve do pojave Milosevica 1987.nije bilo samo u BG ne slušati narodnu nego u svim gradovima dok se po selima negovali narodnjaci
ja volim zabavnu muziku ali mi to ne daje za pravo da pljujem po onima što slušaju narodnjake a ima kada sam o tome i ovde čitala i da se ne pronadješ ti opet u tome, to je bilo vreme pre tebe
a skorije sam na temi o peddderima čitala kako jedan izjavljuje da su šajkača i nošnja bljak ali zato dugine boje su in