Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ko te pita za veru, treba sačuvat narod.
pa šta misliš da su nemanjići zagrlili hrišćanstvo, jesu al da im stave krunu na glavu. i to se samo delimično isplatilo. sad bi ti pisao o svarogu sve u šesnaest da nije bio uslov prihvatiti hrišćanstvo.
Hе би писали о Сварогу већ o Алаху субханаху ве теала и Мухамеду салалаху алејхи ве селем.

štap i šargarepa uvek upali.
Изгубио си веру у ненаметљивог Христа, због парафрази комуњара и нацоша о србској историји...

Покај се ти лепо због апатије и веру у секуларну памет о духовности, и ето опет Салета место ''главосече''

Изгубио си веру у ненаметљивог Христа, због парафрази комуњара и нацоша о србској историји...

Покај се ти лепо због апатије и веру у секуларну памет о духовности, и ето опет Салета место ''главосече''
i Isus je sekao glave rečima

jesi video nekog demona?
Само чуо... нисам напредан за ''виђења''...

А и опасно је видети их, знам неке који су их виђали, па су због гордости пали у зло... Дакле, добро је не видети их, док не постанеш ''изабран'' и ''ојачан'' да без штете по себе угледаш то зло...

Istina je uvek i zanavek subjektivna
Јеси сигуран? Да видимо шта каже Свето Писмо:
"Ако ви останете у науци мојој, заиста сте моји ученици; И познаћете истину, и истина ће вас ослободити." (Joван 8:31-32).
"Исус му рече: Ја сам пут и истина и живот; нико не долази Оцу осим кроз мене" (Јован 14:6).
"А знамо да је Син Божији дошао и дао нам разум да познајемо Истинитога; и јесмо у Истинитоме, у Сину његовом Исусу Христу. Он је истинити Бог и живот вјечни." (1 Јованова 5:20).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back