ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.363
С којим озбиљним саговорницима?Ti si samo dezerter?
Pa de se uozbilji neko veme, da te ne banuju bar par meseci, pa postani
ti vatrogasac.
С ким си, с њим си...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
С којим озбиљним саговорницима?Ti si samo dezerter?
Pa de se uozbilji neko veme, da te ne banuju bar par meseci, pa postani
ti vatrogasac.
Све сама штета...ima i grčkih vampira.
al jbg i to je naš proizvod i to su nam ukrali. ništa ne umemo da patentiramo.
poturice, pogrčice, pojudejičice sve prodadoše za parče piteСве сама штета...![]()
Mjauuuuđe si mačko, što se ne javljaš![]()
av avMjauuuu![]()
što ja volim kučiće, šteta što sam u stanu
Баш ти се уједа... мора да си гадне буве запатио...poturice, pogrčice, pojudejičice sve prodadoše za parče pite
pa zar nisu? zar ne bi prodao srbina samo da te brat grk izljubiБаш ти се уједа... мора да си гадне буве запатио...
Само се вера не продаје, Србство носиш по дифолту... Ако јеси, јеси...pa zar nisu? zar ne bi prodao srbina samo da te brat grk izljubi
Mačke su zakonšto ja volim kučiće, šteta što sam u stanu
Сале пожутео од среће...
veru biraš, a srbin se rađaš. da nije crkva razjurila nepravoslavne srbe bilo bi nas ko rumuna na balkanu.Само се вера не продаје, Србство носиш по дифолту... Ако јеси, јеси...
za miševeMačke su zakon![]()
Sigurno...ko su ti mnogobrojni nepravoslavni Srbi koji su otjerani?veru biraš, a srbin se rađaš. da nije crkva razjurila nepravoslavne srbe bilo bi nas ko rumuna na balkanu.
vidiš u srednjem veku kada se država uređivala postojao je uslov da velmože moraju prihvatiti hrišćanstvo jer nema ko da ga inauguriše. prvovenčani je bio rimokatolik. sa političke strane to se moralo uraditi. kasnije i narod se pokrštavao. ko nije milom onda silom ili mrš napolje. politički poredak nije smeo biti remećen.Sigurno...ko su ti mnogobrojni nepravoslavni Srbi koji su otjerani?
pod hitno tebi i zilotu naći ženskoKako je Prvovjenčani bio rimokatolik?
Jel vodiš ti razgovore koji nisu religijskog tipa?Kako je Prvovjenčani bio rimokatolik?
Pa bilo je ali su tada u moderaciju bili neki tvog kova pa se ljudi razbezali...Kakva crna aktivnost.
Krsta se svela na par korisnika a nekada je ovde bilo puno forumaša
E jedino ako je zbog togaPa bilo je ali su tada u moderaciju bili neki tvog kova pa se ljudi razbezali...
...srecom danas imamo daleko bolji ambijenat na tom planu pa se eto,mozda polako ali ipak neki vracaju,sa novim nikovima a neki i prvi put.

Hmmm,forumasi pobegli od forumase koje su generalno kulturni i nikom ne prave probleme ...!?E jedino ako je zbog toga
Pobegli su od forumaša tipa tebe, Mone pa i ovog makija jer svaku temu ugušite a ubedjujete sami sebe kako ste baš vi ti koji ste doprineli konstruktivnosti razgovora.
Čak i temu kafana gušite nemate pojma čak ni ovde da se opustite i normalno razgovarate o običnim temama