coco bill
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
To je Grčki, kamenjače po naški.Dobila sam jednu kesu jabuka. Petrovače.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Grčki, kamenjače po naški.Dobila sam jednu kesu jabuka. Petrovače.![]()

ako se računa nepriznavanje Kosova ali bila je uzdržana za ulazak u savet evrope.I koliko je samo naših u Grčkoj prisiljeno da promene imena i prezimena,
odreknu se slave i svog jezika. Ne znam period u kome su nam oni bili
prijatelji.
mada ono što sam primetio kod dosta ljudi teško shvataju "prisvajanje" tuđih naziva. pa tako ima dosta biblijskih (jevrejsko-grčka) imena a koja su sada "naša" a ustvari su internacionalna.To je Grčki, kamenjače po naški.![]()
Ne računa se. To je nekako povezano sa Makedonijom i opet samo u svomako se računa nepriznavanje Kosova ali bila je uzdržana za ulazak u savet evrope.
Sa Kiprom.Ne računa se. To je nekako povezano sa Makedonijom i opet samo u svom
interesu rade.
Dobro sinko. Ja sam stala sa praćenjem kod Makedonije, a ti sad nasavi dalje.Sa Kiprom.
Pa vredno razmatranja...mada me cudi malo to sto vidim decka da je ono bas vickast,ne znam odakle mu to nismo mi takvi iz ovih krajeva dole na jugu...!?
Ko vickast? Ovaj je načisto realan.Pa vredno razmatranja...mada me cudi malo to sto vidim decka da je ono bas vickast,ne znam odakle mu to nismo mi takvi iz ovih krajeva dole na jugu...!?
...pa nekako vickasto-realan...Ko vickast? Ovaj je načisto realan.

napolju je ko na roštilju..Cerka upalila klimu, a ona bas moze da izdrzi toplotu...jugo..napolju je ko na roštilju..

Možda nisi dobro shvatio šta je izlazak?Uvijek se iznova začudim koliko je izlazak mali dio Knjige Izlaska.
Шта ћеш... Мушки су принципијелнији и строжи од женскаћа... таква је људска природа
Pomenula sam te na temi gde je napravio poveznicu sa Indijom, koju si tražio.Šta ste napali na Zikija?
Ne treba tebi moja pamet, nego da probudiš ženski princip u sebi iЕ да ми је твоја памет, мало да се одморим...
На теми о руском језику, чула си о лошем државном уређењу и образовању и одатле закључила да је неко лош политичар, ''духовник'' и шовиниста...
Mozda ce bolje razumeti, da si rekla da treba da probudi kundaliniNe treba tebi moja pamet, nego da probudiš ženski princip u sebi i
napraviš balans. Muški prevladao i zato si tako mračan i strog i sve
bi da kontrolišeš. Nema tu od duhovnosti ništa...