Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je Grčki, kamenjače po naški. :hahaha:
mada ono što sam primetio kod dosta ljudi teško shvataju "prisvajanje" tuđih naziva. pa tako ima dosta biblijskih (jevrejsko-grčka) imena a koja su sada "naša" a ustvari su internacionalna.
naši roditelji nisu znali za bibliju pa su nam davali slovenska imena. a onda dođe neko pomodarstvo te ih bacismo u zaborav.
svi nemanjići redom su davali imena slovenskog porekla.

2d010d10497234be3e99a8c4807fad77.jpg

I ja se uvek iznova začudim šovinizmu našeg duhovnika @ИПХ ЗИЛОТ

to samo granica nema.. :zcepanje:
Шта ћеш... Мушки су принципијелнији и строжи од женскаћа... таква је људска природа

Мора свако да зна своје место, а на вишу управну позицију иду само квалитетни (ту пол не игра никакву улогу и ограничење где постоје таленат и рад) ... тамо где не постоје - ћошак :D

Хришћански Сталежи нису у Индији... мешаш их са кастама...

Из нижег сталежа можеш у виши ако си талентован, а из вишег у нижи мораш ако си неспособан... То је тотална суротност од рецимо касти, где ти даље нема ма какав био, или од ''разночинија'' демократског, где се тражиш за који си сектор државе цео живот...

Зато полако, не може у кратак пост сва памет одједном да стане...

Da, to nešto kao što ti nisi za duhovnika, pa te treba vratiti u političare. :think:
Al političar na lokalnom nivou, u nekoj zabiti iz koje su sve žene već pobegle,
jer žene za tebe ne bi glasale nikada.

Е да ми је твоја памет, мало да се одморим...

На теми о руском језику, чула си о лошем државном уређењу и образовању и одатле закључила да је неко лош политичар, ''духовник'' и шовиниста...

Е да ми је твоја памет, мало да се одморим...

На теми о руском језику, чула си о лошем државном уређењу и образовању и одатле закључила да је неко лош политичар, ''духовник'' и шовиниста...
Ne treba tebi moja pamet, nego da probudiš ženski princip u sebi i
napraviš balans. Muški prevladao i zato si tako mračan i strog i sve
bi da kontrolišeš. Nema tu od duhovnosti ništa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back