Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ovo mi je hobi. Određeno vrijeme u toku dana spremam ispite a određeno vrijeme sam ovdje. Ne oduzima svaki odgovor jednako vremena. Prvi argumenti su najzahtjevniji, poslije ide lakše. A konkretno nije prvi put da raspravljem sa robijem o tim temama pa već obrise argumenata imam.
znači vrtite se u krug poodavno
spremaš ispite
forumašiš
tačka
dete bolje da prošetaš nego što ovde ubijaš vreme i juriš tron glavnog baje na krstarici :D

znači vrtite se u krug poodavno
Od decembra prošle godine kad smo se na drugom forumu prvi put upoznali. Ali pazi nije ni meni cilj stalno o istim temama unedogled. To u jednom trenutku izgubi smisao ali konkretno u sve 3 naše rasprave sam ja bio taj koji je pozvan da iznese argumente. Neću da ispada da bježim.

spremaš ispite
forumašiš
tačka
dete bolje da prošetaš nego što ovde ubijaš vreme i juriš tron glavnog baje na krstarici :D
Pa kao što sam već rekao kući sam trenutno pa imam više slobodnog vremena. Zato i posvećujem više vremena forumima.

rekoh administraciji da će razjuriti i ovo malo što je ostalo a ako dođe još jedan isti biće belaja :D
dakle oni misle kad se cepka post koji citira ima sasvim drugo značenje i odnesu priču za koju te realno ne interesuje. to se radi u cilju svoje propagande a ne diskusije. ili citiraj ceo post ili izdvoj šta je bitno za dalju priču.
ma najače mi što su sebe ubedili da su neke glavne ličnosti na forumu, čuj na forumu :lol:
a seckanje postova je ono muka da te uhvati
makijeve postove sam možda na temama pročitala dva komada, odmah posle toga odustala uz komentar jaoooj stigao još jedan robi :roll:

Pa to mišljenje jeste moje ali ga moram argumentovati nekako. Ne mogu reći "eto tako je jer ja tako kažem". Treba konsultovati tumačenja Sv. Otaca, pa jezik stiha, pa širi kontekst i mnogo stvari
ko ti kaže da moraš? nije to egzaktna nauka već vera. ako ti za veru treba konsultant onda izem ti veru.
pročitam, razmislim, protumačim a tek kasnije gledam šta pravoslavlje kaže i gde se sastajemo a gde se rastajemo.

Od decembra prošle godine kad smo se na drugom forumu prvi put upoznali. Ali pazi nije ni meni cilj stalno o istim temama unedogled. To u jednom trenutku izgubi smisao ali konkretno u sve 3 naše rasprave sam ja bio taj koji je pozvan da iznese argumente. Neću da ispada da bježim.

Pa kao što sam već rekao kući sam trenutno pa imam više slobodnog vremena. Zato i posvećujem više vremena forumima.
dete tebi nema pomoći
samo ti piši i grčevito proveravaj šta ćeš robiju napisati
nemoj dozvoliti da pomisli kako nemaš argumenata
a za nas slobodno mislite kako nemamo argumente ni za šta i zato ne pišemo ili nas nema na forumu
neko mora i da živi život :D

ma najače mi što su sebe ubedili da su neke glavne ličnosti na forumu, čuj na forumu :lol:
a seckanje postova je ono muka da te uhvati
makijeve postove sam možda na temama pročitala dva komada, odmah posle toga odustala uz komentar jaoooj stigao još jedan robi :roll:
razjurili ateiste i agnostike. pravoslavni se ne upliću, ria ode na politiku, koslav dođe jednom nedeljno. :D

10. LUST

We scream outside with the kiss of life
Like the sound that it makes when
Your being stabbed with A knife
In the back

We walk alone and the sun never shines,
With the dirt in your mouth and the blood always flows Like wine.

They break us down with machinery and,
They’ve lost their sense of security,
Then they break our minds with this lunacy,
Then they smash it all down like their breaking our hearts Again.

Like they lust for blood
Like the lust for blood
Like the lust for blood
Like they lust for blood
Like they lust for blood
Like the lust for blood
Like the lust for blood

They torture us with impunity,
And they break our wills with democracy,
Then they blind us with the tv screens,
Just to strip all our rights and to break us apart again.

Like the lust for blood
Like the lust for blood
Like the lust for blood
Like the lust for blood
Like the lust for blood
Like the lust for blood
Like the lust for blood

They break us down with machinery
And they’ve lost their sense of security,
And they blind us with their tv screens,
Just to strip all our rights and to break us apart again.

Like they lust for blood
Like they lust for blood
Like the lust for blood

"There is no heaven. No God.
No angels.
The only thing in your future is nothingness."

"There's an old saying.
'Kill one man; you're a murderer.
Kill a million; a King. Kill 'em all; a God.'"

pa ja da sam toliko aktivna već bih se zapitala da li sam normalna
Nema potrebe da se pitas koleginice,veruj nam na rec,ipak si ti nasa vatrena sagovornica stoga mislimo ti i zelimo sve najbolje...a narocito kad te vidimo da si u "takvom stanju". :D
ovamo priča kako ima život a svi iz priloženog vidimo da nema
E dobro onda,ti si znaci lepo sela i izracunala vreme i dosla do takvog zakljuccka...
...dozvoli mi samo da ti skrenem paznju na mogucnost da ti zapravo vreme koje ja provodim na forumu meris sa duzinom tvojih zivotnih aktivnosti u porodici a i na poslu i to ti doslo nekako suvise mnooogo !
...znas,ne bih da te razocarujem ali neki od nas imaju zivot u toku 24 sata,ukljucujuci i adekvatnog sna i nekako uspevamo da menadjiramo sve aspekte naseg zivota kako bi imali kvalitetan zivot.
A miomo toga eto uspevamo i nesto napisati na forumu.
čovek samo što ne spava na forumu
bolje malo i da živi život a ne samo da forumaši
Pa dooooobro kad vec insistiras onda cemo ti "verovati",daj se smiri malo i poj bar nesto na moj racun. :mazi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back