dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.529
nema mišljenje, pitah ga da mi pojasni neki stih kaže "pa da me optužiš da tumačim"Ma ti kad izneseš svoje cenjeno mišljenje, to pitanje je zauvek zatvoreno..![]()
zato pazi šta ga pitaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema mišljenje, pitah ga da mi pojasni neki stih kaže "pa da me optužiš da tumačim"Ma ti kad izneseš svoje cenjeno mišljenje, to pitanje je zauvek zatvoreno..![]()
i izbor citata iz neke knjige je mišljenje...samo sakriveno iza autoriteta...nema mišljenje, pitah ga da mi pojasni neki stih kaže "pa da me optužiš da tumačim"
zato pazi šta ga pitaš
nema mišljenje, pitah ga da mi pojasni neki stih kaže "pa da me optužiš da tumačim"
zato pazi šta ga pitaš
ali to je božija reč, nema veze što nije duhovnai izbor citata iz neke knjige je mišljenje...samo sakriveno iza autoriteta...
pa subotarA on ne da tumači, nego i oduzima i dodaje..

promašila sam kafanu..![]()
Počeo sam vam se priviđati.Još se čudim što Maki o anđelima u kafani piše..![]()
sve je to od lošeg vinapromašila sam kafanu..![]()

Zabavljaj se sa Robijem, dok se ona ne vrati. Zapostavio si ga.Odbanujte aeternum.
pitaj na pp admineZašto je banovana? Ovo me stvarno zanima.
svi smo mi u bubnju...povremeno moderatori izvuku nekog iz bubnja i pošalju ga na trodnevno putovanje po stvarnom svetu,,,misterija je kako i zašto se to događaZašto je banovana? Ovo me stvarno zanima.

Daj sad nemoj ovakva nezgodna pitanja,zar ne vidis da smo u kafani...!?
Zar jos uvek nisi skontao da je to mesto gde se jedna nasa draga koleginica onako "izduvava"punim plucima na racun onih koje tesko konta a taj svoj nedostatak naziva "sprdanje"...![]()
možda neke iskrice, ljubav je jača od vere.svi smo mi u bubnju...povremeno moderatori izvuku nekog iz bubnja i pošalju ga na trodnevno putovanje po stvarnom svetu,,,misterija je kako i zašto se to događa![]()
Zabavljaj se sa Robijem, dok se ona ne vrati. Zapostavio si ga.

ovde španska serija u toku...zabavljamo robija jer ga je Maki zapostavio zbog aeternum..lepo je vece

i hear no evil, i see no evil, i speak no evil :>Povde španska serija u toku...zabavljamo robija jer ga je Maki zapostavio zbog aeternum..![]()