- Poruka
- 89.439
...aha,a pre toga aktivno bili ukljuceni u diskusiju i odjednom kad doslo "nezgodno"pitanje oni se setili da im tema nije interesantna...!?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...aha,a pre toga aktivno bili ukljuceni u diskusiju i odjednom kad doslo "nezgodno"pitanje oni se setili da im tema nije interesantna...!?![]()
Izvini a jel mozes citirati "nekog od njih"gde oni to kazu...!?ma najače mi što su sebe ubedili da su neke glavne ličnosti na forumu, čuj na forumu![]()
Ma ti kad izneseš svoje cenjeno mišljenje, to pitanje je zauvek zatvoreno..Iskomentiracu ti ovo ali moramo sacekati koleginicu da nam da dozvolu da zatvorimo to pitanje...![]()
Dobro sto si konacno skontala,bio sam vec zabrinut za tebe.Ma ti kad izneseš svoje cenjeno mišljenje, to pitanje je zauvek zatvoreno..![]()

Jedina uzbudjena koleginica si tiEvo ga opet,daj malo oladi sa religijom covece,vidis da su neke koleginice ozbiljno "uzbudjene"zbog takvih nedopustenih aktivnosti na ovom pdf-u...!?
...i to bas u kafani ?!![]()

E ako si mi reko šta Sale misli i radiIzvini a jel mozes citirati "nekog od njih"gde oni to kazu...!?
Iskreno meni se cini da te Sale malo saljivo (dez) informisao s jednim njegovim komentarom i ti kao ti,odjednom skontala da ti covek prezentira cinjenicu i to procesuirala kao da je neko od nas reko...
Kao sto rekoh,ponekad zenska mashta zaista radi svashta.![]()
Primjetićeš da ja nisam napisao da drugi nemaju argumenata već da tako izgleda.dete tebi nema pomoći
samo ti piši i grčevito proveravaj šta ćeš robiju napisati
nemoj dozvoliti da pomisli kako nemaš argumenata
a za nas slobodno mislite kako nemamo argumente ni za šta i zato ne pišemo ili nas nema na forumu
neko mora i da živi život![]()
Da bi neko nesto primetio sta je zapisano taj mora da prvo procita predmetni materijal sto znaci da ce ti ovo ocekivanje ostati neispunjeno...Primjetićeš da ja nisam napisao da drugi nemaju argumenata već da tako izgleda.
Jel ti primećuješ da nam nekako služiš za sprdnju?Da bi neko nesto primetio sta je zapisano taj mora da prvo procita predmetni materijal sto znaci da ce ti ovo ocekivanje ostati neispunjeno...
...ali se ne sekiraj,ona ni mene ne cita tako da sto god kazemo za nju nema nikakav znacaj.
...dobro mozda se malo nervira sto ne konta ono sto pisemo ali je to ipak kolateralna steta.![]()
Ali ti ne primećuješ da se mi sve vreme zavitlavamo na njegov račun.Primjetićeš da ja nisam napisao da drugi nemaju argumenata već da tako izgleda.

Ma primetio kako ne...Jel ti primećuješ da nam nekako služiš za sprdnju?

Ja sam pronašao malu ikonu Sv Nikole u kontejneru

A čime sam to zaslužio sprdnju?Ali ti ne primećuješ da se mi sve vreme zavitlavamo na njegov račun.
Videćemo da li će se i tvoja ličnost naći na tapeti![]()
shvati sprdnju kao alat da se oslobodiš sujete...kad si opterećen time šta drugi misle o tebi tome je verovatno uzrok sujeta...pokušavaš da imaš višu vrednost u očima drugih...pazi se kad pišeš uticaja sujete...uvek imaj na umu da li pišeš nešto što bi koristilo drugima ili pišeš da bi stekao ugled i poštovanje..slična stvar je i sa ljubavlju...ne trebaš da radiš nešto da bi te drugi voleli, nego da razvijaš svoju ljubav prema drugima ne očekujući ljubav zauzvrat...A čime sam to zaslužio sprdnju?

Dakle da pojacamo sprdnju na maksimum kako bi nekima pomogli da rese problem sa suetom...!?shvati sprdnju kao alat da se oslobodiš sujete..
A ako nisi opterecen s tim mislima a ipak ti drago da si drugiuma drag...!?.kad si opterećen time šta drugi misle o tebi tome je verovatno uzrok sujeta...pokušavaš da imaš višu vrednost u očima drugih...pazi se kad pišeš uticaja sujete...uvek imaj na umu da li pišeš nešto što bi koristilo drugima ili pišeš da bi stekao ugled i poštovanje..slična stvar je i sa ljubavlju...ne trebaš da radiš nešto da bi te drugi voleli, nego da razvijaš svoju ljubav prema drugima ne očekujući ljubav zauzvrat...
A zar po tebi ne trebamo obreacati paznju na lajkove...!?e sad lako je to reći...ali i ja uhvatim sebe kako često obraćam pažnju na lajkove i srca i smajlije kao komentar na moje poruke...znači nisam se oslobodio sujete i želje da budem voljen... ali eto trudim se...
vidiš kako napreduješ...sa pozivanja na Bibliju prelaziš na pozivanje na moje izjaveDakle da pojacamo sprdnju na maksimum kako bi nekima pomogli da rese problem sa suetom...!?
Malo mi nelogicno al mi moze posluziti kao dobar izgovor za neku buducu "akciju sprdanja"...
Pozvacu se na tebe,da znas pa me onda ti pravdaj.![]()
treba da ti bude drago ako te neko voli i prihvata takvog kakav si...ne treba da menjaš to kakav si da bi se svideo drugima...ako se menjaš menjas se zbog toga što želiš da budeš bolji čovek...a bolji čovek bićeš kao i svako samo tako što smanjuješ sujetu a povećavaš bezuslovnu ljubav prema Bogu, sebi i drugimaA ako nisi opterecen s tim mislima a ipak ti drago da si drugiuma drag...!?
Jel trebamo nase prijhatrelje kuditi sto nas mozda simpatisu onakvi kakvi jesmo...!?
vidi ako ti lajk podstiče sujetu trebaš ga ignorisati...ako ti je samo orjentir kako drugi reaguje na ono što si rekao a ne na tebe i tvoju vrednost onda je ok...A zar po tebi ne trebamo obreacati paznju na lajkove...!?
Daj onda iniciraj peticiju da se iskljuci ta opcija na forumu.
Daj sad nemoj ovakva nezgodna pitanja,zar ne vidis da smo u kafani...!?A čime sam to zaslužio sprdnju?

Pa ti nešto i nemaš neuspele pokušaje duhovitosti, tako da si za sada bezbedan..A čime sam to zaslužio sprdnju?
Daj sad nemoj ovakva nezgodna pitanja,zar ne vidis da smo u kafani...!?
Zar jos uvek nisi skontao da je to mesto gde se jedna nasa draga koleginica onako "izduvava"punim plucima na racun onih koje tesko konta a taj svoj nedostatak naziva "sprdanje"...![]()