...i da ti ga opere sapunomgoks će da nađe sapun koji joj ispao pa će da mi ga nađe![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i da ti ga opere sapunomgoks će da nađe sapun koji joj ispao pa će da mi ga nađe![]()
joj brale pe nepere se bolan sapun sapunom...i da ti ga opere sapunom
Jel čita to još neko sem vas dvojice?Ko će častiti robija i mene za novu raspravu od preko 60 poruka?![]()
A jesi zaslužio čast. Od kad si ti na forumu, nekako lakše dišem.Ko će častiti robija i mene za novu raspravu od preko 60 poruka?![]()

još samo temu da im otvorimo zasebnu da ne uleću i cepkaju postove drugim korisnicima.A jesi zaslužio čast. Od kad si ti na forumu, nekako lakše dišem.
Oslobodio si me napasti..![]()
ali ona voli da je ja diram, e sad za milančeta ne znamNe dirajte mi Gogilli, prijavicu se za moderatora, i sve cu da vas banujem!
S obzirom da je riječ o ozbiljnim teološkim temama smatram da naše rasprave mogu biti dušekorisne bez obzira na čiju stranu se svrstaliJel čita to još neko sem vas dvojice?
Iako ponekad zaiskri u raspravama ja robiveka stvarno poštujem i sve pozitivno što sam rekao o njemu iza toga stojim. On je jedan od vodećih članova ovog podforuma.još samo temu da im otvorimo zasebnu da ne uleću i cepkaju postove drugim korisnicima.
ionako uživaju jedan u drugom.
Dejvid Ajk našao dokaz za svoju teoriju o reptilima koji vladaju svetom

Ne moze alien nikako da bude zemaljskog oblika. Jedini je Karl Segan tu imao mastu. Citaj njegove knjige i uveri se.Dejvid Ajk našao dokaz za svoju teoriju o reptilima koji vladaju svetom![]()
to i kažem. zasebna tema i poštujte se i vodi te se do mile volje.Iako ponekad zaiskri u raspravama ja robiveka stvarno poštujem i sve pozitivno što sam rekao o njemu iza toga stojim. On je jedan od vodećih članova ovog podforuma.
zaseban forum za njih dvojicu...da se zove Bibliomanijato i kažem. zasebna tema i poštujte se i vodi te se do mile volje.
sredim vam očas posla

zmaj iz otkrivenja.Dejvid Ajk našao dokaz za svoju teoriju o reptilima koji vladaju svetom![]()
a što, oćeš ga ubediti za subotu? jer koliko god ti stihova našao da ne važi on će toliko naći da važi.Dobro zašto su vama ostalima te rasprave čudne?![]()
Ja sam svjestan da preko internet foruma ne mogu promjeniti ničije mišljenje ali idalje smatram da su naše rasprave zaista ozbiljni teološki dijalozi.a što, oćeš ga ubediti za subotu? jer koliko god ti stihova našao da ne važi on će toliko naći da važi.
da se ne lažemo bila je subota originalno kod Jevreja dan posvećen Bogu a nedelja kod Slovena...lično mislim da nema veze koji je dan...bilo bi dobro posvetiti jedan dan Bogu kog god verskog opredeljenja je čovek..ali moram da priznam da to ne radim...a što, oćeš ga ubediti za subotu? jer koliko god ti stihova našao da ne važi on će toliko naći da važi.
nagornjavanjezaseban forum za njih dvojicu...da se zove Bibliomanija![]()
ne znam na šta misliš kad kažeš ozbiljni dijalog. ako misliš ono što ja mislim onda vam je zaista potrebna zasebna tema da vam se ne mešaju neozbiljni.Ja sam svjestan da preko internet foruma ne mogu promjeniti ničije mišljenje ali idalje smatram da su naše rasprave zaista ozbiljni teološki dijalozi.
Može malo detaljnije. Zanima me. Ipak sam ja jedan od akteranagornjavanje
ne znam na šta misliš kad kažeš ozbiljni dijalog. ako misliš ono što ja mislim onda vam je zaista potrebna zasebna tema da vam se ne mešaju neozbiljni.
mi smo skoro svaki dan na forumu i svaki taj dan posvetimo bogu.da se ne lažemo bila je subota originalno kod Jevreja dan posvećen Bogu a nedelja kod Slovena...lično mislim da nema veze koji je dan...bilo bi dobro posvetiti jedan dan Bogu kog god verskog opredeljenja je čovek..ali moram da priznam da to ne radim...
Čudne? Nisu čudne. Meni samo nisu inspirativne. Ništa se tu ne možeDobro zašto su vama ostalima te rasprave čudne?![]()
ne znam šta si mislio kako onda da ti detaljišemMože malo detaljnije. Zanima me. Ipak sam ja jedan od aktera![]()
Na ono "ako ja mislim na ono što ti misliš".ne znam šta si mislio kako onda da ti detaljišem
Mozes mojeJa sam svjestan da preko internet foruma ne mogu promjeniti ničije mišljenje ali idalje smatram da su naše rasprave zaista ozbiljni teološki dijalozi.