Ne znamReligija znaci: ponovno povezivanje. A sa cime? sta mislite?
Imam razne misli po tome i stavove ali ne bih javno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znamReligija znaci: ponovno povezivanje. A sa cime? sta mislite?

Ja još drva nisam spremila..Zašto misliš da su pokvareneKakve li su to pokvarene tajne misli..![]()
Ma sto posto.. čim ne smeš da kažeš..Zašto misliš da su pokvarene
AhaMa sto posto.. čim ne smeš da kažeš..
a zimnica? možda sutra počinje ledeno dobaZa sutra najavili samo 15 stepeni.Ja još drva nisam spremila..

to je ono kad se po ceo dan bulji u tv i socijalne mreže a ne koristi mozak...antirazumno doba je došlo, definitivno..
I ranije je svakakvih vesti bilo, ali ljudi nisu tako reagovali kao sada.
Pita me komšinica za sestru moju pre par dana i ja kažem da je na
moru u Grčkoj. A ona će ''jao.. pa kako je smela da ode tamo?''
Što, pitam. Šta se to dešava u Grčkoj? ''Pa, požari''
Jel bilo neko leto da u Grčkoj nije bilo požara?
I ona se samo zamrzne. Ni a ni be.. da ne veruješ.. ko robot kad
se pokvari..
Ima svasta, novi sig recimo :>PŠta ima kod cijenjenih forumaša ovog podforuma?

bolje da smo pitali CB za vremensku prognozuIpak nije bilo 15 stepeni. Ko pravi tako očajne prognoze i to danas za sutra?
Aj da su omašili za stepen ili dva, nego za deset.
Lažni prognozeri..![]()

Mnogo je mračan. On bi potop predvideo..bolje da smo pitali CB za vremensku prognozu![]()

Šta je sig?Ima svasta, novi sig recimo :>P
sigil verovatno..kačio je par puta ovde sigile....maksa se bavi okultnim..nije mu mislim to baš pametno...al njegov život..njegovi izboriŠta je sig?
A ko je CB?bolje da smo pitali CB za vremensku prognozu![]()

član CarstvoBožije...svakih mesec dva pomera unapred dan vaznesenja gde se nada da će otići na nebo kao pravednik...kad prođe datum a on odmah nađe grešku u proračunu i izbaci novi datumA ko je CB?
Ma bavi se on doopetom svojim..sigil verovatno..kačio je par puta ovde sigile....maksa se bavi okultnim..nije mu mislim to baš pametno...al njegov život..njegovi izbori
nego provocira tako na sitnoon je kao kockar koji svakog trenutka očekuje dobitak...i koliko god promašuje on povećava ulog...Ma bavi se on doopetom svojim..nego provocira tako na sitno
pa kad se neko upeca sav je važan..
Kakav skroman nik je sebi daočlan CarstvoBožije...svakih mesec dva pomera unapred dan vaznesenja gde se nada da će otići na nebo kao pravednik...kad prođe datum a on odmah nađe grešku u proračunu i izbaci novi datum![]()
Pazi da ne dobiješ upalu mišića očne duplje od tolikog mrdanjae pa što ne pratiš na časovima, nego sad, ko je ovo, šta je ono..![]()

pa kakav čovek takav i nik...skromno smatra da on može da predvidi kad će bit nešto što sam Isus tvrdi da ni on ne zna..još skromnije očekuje da bude vaznesen...oće to kad se mnogo čita Biblija a malo živi u realnom svetu...Kakav skroman nik je sebi dao![]()