- Poruka
- 16.578
kakav lososMa to bre jeftina roba,nije mj fah,ja se spremao za neki losos,ovo ono ...![]()
jel si ti predložio mezetluk ili gladovanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav lososMa to bre jeftina roba,nije mj fah,ja se spremao za neki losos,ovo ono ...![]()
ma ne znamo ništa zato i sedimo u kafanikako st ei sta radite
ja nekako imam utisak o pisachima na ovoj i slicnim temama da oni malo ne znaju ni gde su ni sta su ni ko su
tjalmsema ne znamo ništa zato i sedimo u kafani
dobro i šta ćeš raditi sada u toj tvojoj slobodi?To je slatka obaveza. No sad sam slobodan da radim sta hocu i ne moram da se mucim u GSP..
Samo voznja tamo i nazad u GSP je po meni dovoljna za beneficirani radni staz :>P
Da radim forumasim, jer i to je posao :>Pdobro i šta ćeš raditi sada u toj tvojoj slobodi?
a mozemo i na pivo didemo nas neholicina momaha sa forumaDa radim forumasim, jer i to je posao :>P
Potom imam nezavrsenih programa, koje
mogu da zavrsim, a to ne bih mogao da
imam obavezu da radim za nekog.
i to smatraš slobodom?Da radim forumasim, jer i to je posao :>P
Potom imam nezavrsenih programa, koje
mogu da zavrsim, a to ne bih mogao da
imam obavezu da radim za nekog.
maha je covek legentai to smatraš slobodom?
život uvek nešto da a nešto uzme
ti si platio visoku cenu za to
Veoma visoka cena, invalid prve kategorije, samo mi jos mozak radi :>Pi to smatraš slobodom?
život uvek nešto da a nešto uzme
ti si platio visoku cenu za to
i da želiš ovog momenta izaći i negde otići ti to ne možešVeoma visoka cena, invalid prve kategorije, samo mi jos mozak radi :>P
Cuj, samo da ne moram da trpim sefove je izuzetan bonus :>Pi da želiš ovog momenta izaći i negde otići ti to ne možeš
znači ipak nisi slobodan
ne postoji totalna sloboda
uvek imamo nešto što nas uslovljava
recimo da si zaljubljen i da voliš,al bez povratne informacijei da želiš ovog momenta izaći i negde otići ti to ne možeš
znači ipak nisi slobodan
ne postoji totalna sloboda
uvek imamo nešto što nas uslovljava

dobro je što ti sve to gledaš iz tog uglaCuj, samo da ne moram da trpim sefove je izuzetan bonus :>P

ne mogu biti zaljubljen već samo zaljubljenarecimo da si zaljubljen i da voliš,al bez povratne informacije
uslocljen si samo svojom potrebom![]()
Cuj, mislim da nema coveka, koji ne bi voleo da ne radi.dobro je što ti sve to gledaš iz tog ugla
neko drugi bi bio veoma nesrećan a ti si uzeo ugao gledanja da budeš srećan![]()
loše mislišCuj, mislim da nema coveka, koji ne bi voleo da ne radi.

Ti si fenomen :>Ploše misliš
ti si makso dobio invalidsku penziju jer si bolestan
više volim da radim i da sam zdrava

Sacu da se molim za tebe, svi polegali :>Pmomci odoh
laku noć![]()