Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec sam objasnio koja mi je bila namera ali ti me ocito ne citas...
ovo sada zaista shvati kao dobronameran savet
ovde se šali zezaj, to tvoje da se on tebi opravda i tako to .... nema od toga ništa
što bi se bilo ko ovde nekome pravdao

evo jedno pitanje za tebe
svi mi smo se izjasnili po pitanju vere šta smo
pravoslavci, svedoci, evangelisti, samo ti pokušavaš da sakriješ
ne zanima me da ti baš kažeš kojoj verskoj zajednici pripadaš, samo me zanima zašto kriješ?
stidiš se?
kakva je to vera ako kriješ?

ovo sada zaista shvati kao dobronameran savet
ovde se šali zezaj, to tvoje da se on tebi opravda i tako to .... nema od toga ništa
što bi se bilo ko ovde nekome pravdao

evo jedno pitanje za tebe
svi mi smo se izjasnili po pitanju vere šta smo
pravoslavci, svedoci, evangelisti, samo ti pokušavaš da sakriješ
ne zanima me da ti baš kažeš kojoj verskoj zajednici pripadaš, samo me zanima zašto kriješ?
stidiš se?
kakva je to vera ako kriješ?
Ja doso u kafanu kad ono opet ozbiljne teme...
Hajde posto sam dobrog raspolozenja a kako bi izvukao prolaz na onaj popravni nema mi druge nego da konacno otvorim sve karte na sto:

Dakle ovako - kad lepo izanaliziram moje verovanje dolazim do zakljuccka da sve u svemu izgleda da sam odlucio biti hriscanin...imam puno toga popravljati na tom putu da bih opravdao to ime ali je ipak to to.

Eto,toliko o meni.

Ja doso u kafanu kad ono opet ozbiljne teme...
Hajde posto sam dobrog raspolozenja a kako bi izvukao prolaz na onaj popravni nema mi druge nego da konacno otvorim sve karte na sto:

Dakle ovako - kad lepo izanaliziram moje verovanje dolazim do zakljuccka da sve u svemu izgleda da sam odlucio biti hriscanin...imam puno toga popravljati na tom putu da bih opravdao to ime ali je ipak to to.

Eto,toliko o meni.
znači ne smeš da kažeš :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back