bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Nikada ga nisam pitao. No on je mladji, posto je stariji otisao u penziju. Nije nosio masku u crkvi za vreme koronePa da
I to vam je blizu
Koji sveštenik?
Kako se zove?
i nije se zentao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada ga nisam pitao. No on je mladji, posto je stariji otisao u penziju. Nije nosio masku u crkvi za vreme koronePa da
I to vam je blizu
Koji sveštenik?
Kako se zove?
Kako godNikada ga nisam pitao. No on je mladji, posto je stariji otisao u penziju. Nije nosio masku u crkvi za vreme korone
i nije se zentao.
On zna kako se mi zovemo, al nikad nije rekao kako se on zove.Kako god
Pitaj ga
NemojInace mogao sam da se zamonasim 500 puta pre braka, ali roditelji su bili protiv.
U tu Crkvu najviše idemOn zna kako se mi zovemo, al nikad nije rekao kako se on zove.
To tad nisam znao, a onda sam se 2009. upoznao sa Telemom.Nemoj
Sex je bitan
Jel to neka žena?Telemom
Krstio me svestenik iz te crkve kod kuce jer sam rodjen u novembru kad je hladno, a tada se krstilo u koritu.U tu Crkvu najviše idem
Znam većinu po imenu
Ali nove slabo znam po imenu
Stariji sveštenici tamo su skroz super
To je Crowleyev kult. No to se praktikuje uz bilo koju religiju i yopste ne moras da se uclanjujes.Jel to neka žena?
Stvarno?Inače prođe 7 dana otkako sam ovdje.![]()
pere mi autoElem
Gde nam je Goca?
Jel se sve penipere mi auto
?DaStvarno?
da, ono tange, tanka majčicaJel se sve peni?
Jao breda, ono tange, tanka majčica
mislim da radi drugu smenu, nema šefova, rakija se, zato je stalno druga
I kakvi su utisci
Dobar je forum zato i jesam aktivan.I kakvi su utisci![]()
doveo ga robija, super se zezajuI kakvi su utisci![]()
LepoDobar je forum zato i jesam aktivan.
nneznam MakiKakvi su utisci drugih o meni?
krscanskiforum.com
Dobar si, ne svadjas se, nisi konfliktna osoba.Dobar je forum zato i jesam aktivan.
Kakvi su utisci drugih o meni?![]()
to onaj lik odavde što je zvao na taj forum, kako li mu beše nikkrscanskiforum.com
Tamo ima niz robijevih i mojih rasprava tako da smo zapravo do dolaska ovdje ispucali većinu tema.