Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Napisana je bogonadahnutim rukama.kako nije sa neba, odakle je pala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisana je bogonadahnutim rukama.kako nije sa neba, odakle je pala?
znači ovozemaljska, ništa natprirodno.Napisana je bogonadahnutim rukama.
O bogami dosta je to nadzemaljsko. Hristos je nakon Svog vaznesenja iza Sebe ostavio Crkvu, stub istine, da se stara o Njegovoj pastvi. Stoga je ta Crkva imala puno pravo dato joj od Boga da odredi koje su knjige kanonske i autentične a koje lažne. A vidimo da su napravili pravi izbor.znači ovozemaljska, ništa natprirodno.
evo i ja sam bogonadahnut, ne znam zašto nekad huliš na moje postove. ne bojiš se boga
isto, ja sam sebe dekretom proglasio da sam božiji prorok. da mi ljubiš slova ili ipak ne veruješ?O bogami dosta je to nadzemaljsko. Hristos je nakon Svog vaznesenja iza Sebe ostavio Crkvu, stub istine, da se stara o Njegovoj pastvi. Stoga je ta Crkva imala puno pravo dato joj od Boga da odredi koje su knjige kanonske i autentične a koje lažne. A vidimo da su napravili pravi izbor.
To si video na fb al rade to i muškarci.Koliko primecujem kod zene, postalo je skoro popularno neko fake pravoslavlje, razmenjuju se citati svetaca citaju se sveci,
posecuju se crkve i manastirii, Tumane obavzno.
No post, moitva i Pricescivanje nikako.
Sad sam ucio zenu Oce Nas, kad je vec krenula u vernike. Jos samo da je nateram da posti i da se Pricescuuje :>PTo si video na fb al rade to i muškarci.
Ono ko veruje nek napiše Amin i onda svi redom to piskaraju, gluposti žive, barem po meni.
Užas mi je i ono danas je slava ta i ta srećna svima pa i meni i onda ostali a više od pola nemaš pojma ni ko su uživo, čestitaju ti ...
Znaš kakoKoliko primecujem kod zene, postalo je skoro popularno neko fake pravoslavlje, razmenjuju se citati svetaca citaju se sveci,
posecuju se crkve i manastirii, Tumane obavzno.
No post, moitva i Pricescivanje nikako.
\poceo sam danas da radim na njoj, da je unapredim u super Naju :>PZnaš kako
Ljude ne treba dirati
Pustiti
Kako kome prija tako neka radi
Nepitajmekakoznam
Ali ono što mislim da je najbitnije
Ne deliti ljude na verujuće i neverujuće
To nam je rekao pok. Radovan Bigović
Nemoj da je terašSad sam ucio zenu Oce Nas, kad je vec krenula u vernike. Jos samo da je nateram da posti i da se Pricescuuje :>P
Tero sam je u pocetku da posti i da se Pricescuje sa mnom i da ide na sastanke svetosavaca.Nemoj da je teraš
Izvini što se mešam
Ali bolje da ćutim
Sorry
Nema ništa od teranjaTero sam je u pocetku da posti i da se Pricescuje sa mnom i da ide na sastanke svetosavaca.
Od tih svetosavaca nijedan, ali nijedan nije doveo zenu sem mene.
Zašto ne možeš?No sad ne mogu da se Pricescjujem nikako, jer sam mnogo bolestan, i necu da je teram.
Samo to?Prvo da je naviknem da izbaci zle misli iz glave i da se bolje kontrolise.
Da, al svi ti kurceviti pravoslavci nisu mogli naterati zene da ih ispostuju tj da budu pravoslavke sem mene :>PNema ništa od teranja
Zato sto ne mogu da odem do crkve i da stojim dva sata.Zašto ne možeš?
Post nije uslov za pricesce
može sveštenik da dođe do tebeZato sto ne mogu da odem do crkve i da stojim dva sata.
Pričaj sa sveštenikom.Da, al svi ti kurceviti pravoslavci nisu mogli naterati zene da ih ispostuju tj da budu pravoslavke sem mene :>P
Zato sto ne mogu da odem do crkve i da stojim dva sata.
Zato i nisuDa, al svi ti kurceviti pravoslavci nisu mogli naterati zene da ih ispostuju tj da budu pravoslavke sem mene :>P
Otidi samo na pričešće ili sedni tamoZato sto ne mogu da odem do crkve i da stojim dva sata.
Da al moja zena je izrazila zelju da ide na sastanke. E sad, posto sam ja isao na Liturgije isla je i ona sa mnom.Zato i nisu
Ljubav privlači
A ne teranje i "autoritet"
Cuj sutra idem da konkurisem za invalida 1. kategorije po preporuci lekara specijaliste...Otidi samo na pričešće ili sedni tamo
DobroDa al moja zena je izrazila zelju da ide na sastanke. E sad, posto sam ja isao na Liturgije isla je i ona sa mnom.
No sad odjednom opet pocela da se intersesuje za veru.
Dobro toCuj sutra idem da konkurisem za invalida 1. kategorije po preporuci lekara specijaliste...
Sveti Marko, to je nasa crkva Odatle je svestenik koji dolazi da sveti vodu.Dobro
Vama je Lazarica najbliža ili Nikolajevska na groblju?
Pa daSveti Marko, to je nasa crkva Odatle je svestenik koji dolazi da sveti vodu.
Kad sledeci put bude dosao pitacu ga da me pricescuje kuci, posto on
pricescuje tamo.